Galéria
Forrás: Ha a tavasz típusba tartozol, vagyis a hajad kissé vöröses árnyalatú, netán világosszőke vagy világosbarna, a szemed zöldes vagy világosbarna, a bőröd pedig picit szeplős, akkor hozzád legjobban a piros melegebb, narancsos árnyalatai passzolnak igazán, mint ez az Artdeco matt, 'orangey red' szín.
Forrás: Ha a bőröd könnyen barnul, a hajad pedig szőke vagy világosbarna, és alapvetően a hideg színek állnak jól, akkor a nyár típusba tartozol: neked is istenien áll a piros rúzs, de arra figyelj, hogy mindig a hideg túnusú piros színre voksolj, mint az Estée Lauder Hot Streak árnyalata!
Forrás: Az ősz típusú nőkre a világos bézses vagy a kreolos bőrszín a jellemző, a szemük többnyire barna: hozzájuk leginkább egy téglavörös rúzs passzol, mint a The Body Shop Coral Cutle árnyalata.
Forrás: A tél tipushoz is a hideg tónusok passzolnak. Az ő bőrük többnyire alabástromszínű, egészen világos: hozzájuk az igazi, klasszikus vörös rúzs, esetleg a szangriavörös szín passzol igazán - ilyen a Rimmel Lasting Finish by Kate Moss árnyalata is.

Keresd a tökéletes piros rúzst!

Attól még, hogy nyár van, simán hordhatsz piros rúzst. Sőt! Ha ki szeretnél tűnni a pink és korall színeket viselők közül, Marilyn kedvenc árnyalata a legjobb választás.