Galéria
Forrás: Vászon kánikula ruha mindig jó választás, lenge, kényelmes, ebben a trópusi mintában pedig különösen jó viselet.  
Forrás: Egy kalap szinte nélkülözhetetlen a tűző napon. Nem csak stílusos megjelenést kölcsönöz, de még a napszúrástól is megvéd minket.
Forrás: Fürdőruhánkat topként is viselhetjük. Meló után egyenesen mehetünk a strandra és át se kell öltözni a csobbanáshoz.
Forrás: Egy bermuda remek választás az irodába, formális ugyanakkor nem gyulladsz meg benne, mint egy hosszú nadrágban.
Forrás: A len remek választás meleg időben, egy ilyen cuki ruha formájában telitalálat.
Forrás: Ebben a selyem topban el is felejted, hogy van rajtad egyáltalán valami.
Forrás: Ebben a durva melegben hamar bedagad az ember lába, egy ilyen kényelmes szandállal ki lehet bírni, szerencsére idén menő is.
Forrás: Ezek a rövid topok, a lehető legkisebb felületet foglalják a testünkön. Csak ne felejtsd el jól bekenni magad naptejjel.
Forrás: Egy pántos overáll, a kánikularuha egyik változata. Plussz pont, hogy nem ér össze a combunk, így megkíméljük magunkat a kidörzsöléstől.
Forrás: A Selyem és selyemkeverék anyagok a legjobb barátunk a kánikulába. Légáteresztő és bőrbarát, egy ilyen ing ráadásul véd a közvetlen napfénytől is.

Kánikula szettek

Kánikulában legszívesebben ki se szállnánk a hideg zuhany alól. Ha nem vagy olyan szerencsés, hogy az egész napot otthon töltsd, fogadd meg a tanácsainkat.