Galéria
Forrás: Ha mindenképpen ragaszkodsz a hosszú loknikhoz, akkor arra figyelj, hogy a hajszíned soha ne legyen lenőtt. Ne legyen ősz és érdemes ilyen rövidebb-hosszabb tincseket is hagyni. 
Forrás: Lehet sellőhullámos a hajad, de arra figyelj, hogy a hullámok sose legyenek kicsik. A nagy, látványos ívek tesznek modernné és fiatalossá. 
Forrás: Ha kerek, vagy négyzetesebb alakú az arcod, ennyi idősen már sok lenne a telifrufru. Ez a szemöldökig érő, tépett hatású frufru nagyon fiatalos és könnyed. 
Forrás: Ha szőkét szeretnél, érdemesebb a hűvösebb, hider árnyalatokat választanod. Alig néhány árnyalat világosítás is elég lehet.
Forrás: Courtney Coy laza fürtjei abszolút követendők. Elég hozzájuk némi terngervizes hajpermet és hogy lazán kontyba tekerve hagyd megszáradn ia hajad.
Forrás: Ha néha jó lenne elrejteni az arcod, ha szeretnél bájosan kitekinteni a tincseid alól, akkor ez a neked való frizura. 

A tökéletes frizurák 40 felett

Van egy kor, ami után nem vágathat akármilyen frizurát egy elegáns nő. Tetszik vagy sem, a rikítóra pingált, punk például ilyen.