Galéria
Forrás: A 26 éves énekesnő hosszú évek óta küzd a függőségekkel. 17 évesen kokainozott először, aztán ahogy egyre híresebb lett, egyre többet kábítószerezett. Egy rehabon eltöltött két hét után például saját maga hitte azt, hogy túladagolta magát kokainnal és xanaxszal. Akkor nem volt baj, tavaly júliusban viszont nem kerülhette el a kórházba szállítást.
Forrás:

Eminem 2007-ben tolta túl a methadont (ez egy, a morfiumhoz hasonló opioid). Emellett egyéb, nagyon erős nyugtatókat és szorongásoldó szereket is szedett. Bevallása szerint még akkor sem fogta fel, hogy baj van, amikor majdnem meghalt. Azóta viszont józan életet él.

 


Forrás:

Noha már példás popsztár és családanya, nem volt ez mindig így. Pink gyerekként ismerkedett meg a drogokkal, 12(!) éves volt, amikor először cuccozott: volt ott minden, ecstasy, kristály meth és ketamin. 1995-ben (16 évesen) túladagolta magát, ez szerencsére megcsengette nála a vészharangot, azóta állítólag semmit nem tolt.



Forrás:

Dave Gahan a Depeche Mode frontembere sok éven át volt kokain- és heroinfüggő. A heroin depressziót okozott, amit kokainnal próbált ellensúlyozni. Remek párosítás. 

1996-ban aztán túladagolás miatt leállt két percre a szíve - szerencsére újjáélesztették, és azóta is tiszta.

 


Forrás:

A rappernél talán csak kedvenc "koktélja", a sizzurp híresebb. A kodein (opioid tartalmú kühögéscsillapító) és cukorkát, illetve szénsavas üdítőt tartalmazó mixtől 2013-ben egy sor roham után kómába esett. Szerencsés volt, felébredt, állítólag nem sizzurpözik azóta.


Sztárok, akik túladagoltak, de túlélték

A férfi, aki miatt az énekesnő túladagolta magát, végre rendőrkézen van. Ennek örömére összeszedtük a sztárvilág legdurvább és legszomorúbb túladagolós sztorijait.