Galéria
Forrás: Marilyn elegáns volt és csodaszép, bár a dekoltázsát merésznek érzem erre az alkalomra. Érdekesség, hogy ez volt az egyetlen eset, amikor találkoztak és itt mindketten éppen 30 évesek, hiszen ugyanabban évben születtek.
Forrás: Visszafogott a frizura és ruha Jayne-en, de az 50-es évek jellegzetes melltartója mellett a királynő sem tudott egy „odapillantás” nélkül elmenni.
Forrás:

Hm, elég lehangoló látvány ez a bársony kapucnis köpeny, Streisand úgy néz ki, mint a gonosz mostoha a Hófehérkéből. Mindenesetre ez a szett később egy aukción 2400 dollárért (670 ezer forint) kelt el.


Forrás: Izgalmas látni a két Elizabethet egymás mellett, főleg úgy, hogy még a ruhájuk színárnyalata is ugyanolyan volt. Micsoda véletlen egybeesés!
Forrás: Jellegzetes stílusához itt is hű maradt Meryl, egyszerű, letisztult formák, copfba fogott haj. Érdekes, hogy mindkét nő a fehéret választotta arra a napra.
Forrás: Itt ugyebár a komplett Spice Girls szerepel a szokásos outfitjében, de mégis Victoria miatt izgalmas a fotó, aki valószínüleg ma már semmiképp nem bújna ilyen lakkruhába.
Forrás: JLo az akkori önmagához képest szelíd és elegáns. Semmi hasvillantás, semmi óriás karikafülbevaló. A ruha jó választás, a frizura és az ékszerek pedig remekül kiegészítik.
Forrás: A babarózsaszín kosztüm megfelel az alkalomnak, de valahogy a designer táska nem illik a képbe, választhatott volna egy letisztultabb darabot.
Forrás:

A pop királynője elegáns, a konytba tűzött haj viszont már kissé erőltetett és távol áll tőle. Valószínűleg nagyon meg akart felelni erre az alkalomra. Viszont látszik, hogy mennyire boldog a találkozástól – és ez a lényeg.


Forrás: Ő az egyik legemlékezetesebb. Gaga anno úgy érezte, hogy ez a piros latex ruha lesz a legjobb választás, hozzá pedig glitteres „szemmaszkot” viselt. Értem, hogy egyedi a stílusa, de a ”kevesebb néha több” hozzáállás itt nem ártott volna. Inkább ijesztő, mint stílusos.
Forrás: Az énekes régi barátja a királyi családnak, főleg Diana hercegnővel volt szoros a kapcsolata. Ő az egyetlen férfi ebben az összeállításban, mert kiemelkedik a többiek közül a magenta színű, csillogós zakóval, ami merész, de mégis működik.
Forrás: A színésznő egyedi, kissé őrült öltözködési stílusa régóta ismert és nagyon illik hozzá. Remek választás volt ez az outfit, amiben nagyszerűen mutatott.
Forrás:

Remekül mutatnak egymás mellett ezekben a színekben és még az enteriőr is harmonizál az outfitjükhöz. A színésznő vad stílusa már régóta a múlté, szereti az egyszerű, minimál darabokat és ez a kosztüm példaértékű választás volt.


Hírességek találkozása Erzsébet királynővel

Egy találkozás II. Erzsébettel még a hírességek életében is nagy dolog volt. Ilyenkor ajánlatos volt azért megismerniük a királyi etikettet és átgondolniuk hogy milyen ruhában jelennek meg, de azzal nem számoltak, hogy az internet nem felejt.