Galéria
Forrás:

A carré, a bob frizura egyik népszerű fajtája, amelyet hullámok és finom átmenet jellemez. A Lucy Boynton védjegyének is számító hajviselet egyszerre kelt előkelő és finom hatást. A carré egy csipetnyi eleganciát is ad a megjelenésnek, valmint optikailag szintén magasabbnak láttat minket.

 

 

 


Forrás:

Ha a rövid haj nem áll jól neked, vagy egyszerűen csak szerelmese vagy a hosszú hajnak, és semmiképp se szeretnél tőle megválni, akkor ez a fajta hajvágás ideális számodra. Kerüld a réteges frizurákat és a hullámokat, ezekkel ugyanis a hajad nagyobb volument kap, ami optikailag alacsonyabbnak láttat, "összenyom", és még nem létező plusz kilókat is pakol rád, míg a hosszú egyenes tincsek nemcsak az arcot nyújtják, hanem az alakot is. 


Forrás: A bob egy ideje állandó trend lett, és továbbra is rendkívül népszerű a rövidebb fazont kedvelők körében. A hajviseletet igazán egyszerű elkészíteni, hiszen vállak feletti hosszúságúra vágják, amely a tarkónál rövidebb, elöl pedig hosszabb. Segít lágyítani a vonásokat, így tökéletes tud lenni a szögletes arcú nők számára.
Forrás: Ha alacsony nőként kerek arcod van, ez a neked való tökéletes frizura. A lob vagy a long bob egy csipetnyi trendiséget és frissességet adhat a mindennapokra. Emellett az arcvonások is sokkal lágyabb hangsúlyt kaphatnak.
Forrás:

Zoe Kravitz és Halle Berry hozták újra divatba ezt a kicsit sem fiús stílust. A pixie haj nagyszerűen kombinálható frufruval vagy átmenetes vágással, és mondanunk sem kell, de a nyak szabadon hagyása miatt sokkal magasabbnak és kecsesebbnek tűnhetünk vele.

 


Forrás:

Ez a hajstílus az 1990-es évekből tért vissza, amely nem mindenkinek áll jól, ám tény, hogy az alacsony termetet könnyen megnyújthatja. Elsősorban Miley Cyrus szereti ezt kérni a fodrászától, ugyanakkor az ő extravagáns és vad megjelenéséhez tökéletesen is passzol. Ez az elöl rövidebb, hátul hosszabb vágás, ugyanis kockázatos fazonnak számít azoknál, akik inkább a rendezett és friss hatást keltő hajstílusokat kedvelik.


5+1 frizura, amitől magasabbnak tűnsz

Ki tudja miért? Jennifer Lopez és Ariana Grande a legjobb válasszal szolgálnak erre.