Galéria
Forrás: Ha nem vagy szász százalékig biztos az adott ruhadarabban, hagyd ott és aludj rá egyet. Ha másnap is ott motoszkál a fejedben és akkor is vágysz rá, menj vissza érte. Néha kell a távolságtartás ahhoz, hogy józan döntést tudj hozni.
Forrás: Ha éhes vagy, rossz kedvű, ingerült, stb., kerüld a boltokat! Ilyenkor ugyanis sokkal hajlamosabb vagy rossz döntéseket hozni, mellényúlni. A legjobb szerzeményekre akkor tehetsz szert, ha élvezettel, jó kedvvel vásárolsz, mert akkor valóban csak erre tudsz fókuszálni!
Forrás: A mindennapi dolgokon is rengeteget spórolhatsz, ha figyelsz a kedvezményekre, és ezeknek megfelelően vásárlási listát állítasz össze. Például a összeírod, hogy a Joy-napok alatt miket szeretnél kedvezményesen beszerezni a dm-ben.
Forrás: A kutatók szerint két típusú ember létezik: azok, akik csak azt veszik meg, ami nekik tetszik, függetlenül a külső elvárásoktól, trendektől, és azok, akiket nagyban befolyásol az, hogy mások mit viselnek, mit gondolnak. Ha tudod, hogy az utóbbi kategóriába tartozol, tarts mélyebb önvizsgálatot egy-egy darab megvétele előtt.
Forrás: Van egy könyörtelenül őszinte, racionális és jó ízléssel megáldott csaj a környezetedben? Ha igen, akkor ő a te embered: vele vágj bele egy Joy-napok shoppingkörútba!

5 tipp az okos vásárláshoz

Eleged van abból, hogy folyton hülyeségeket vásárolsz hirtelen felindulásból? Elmondjuk, hogyan csinálja ezt egy profi.