Galéria
Forrás: Anna Paquin2014-ben Larry King megkérdezte tőle, hogy tulajdonképpen egy nem-gyakorló biszexuális-e éppen? Erre a színésznő azt mondta, hogy boldog, monogám kapcsolatban él férjével, Stephen Moyerrel. De a műsorvezető nem tágított: "De biszexuális voltál?" Erre frappánsan ezt mondta Anna: "Nem hiszem, hogy megfelelő a múlt idő, attól nem leszel heteroszexuális, hogy valakivel épp együtt vagy... Ez nem olyan, hogy szakítasz vagy meghal a kedvesed és akkor annak a szexuális irányultságnak vége."
Forrás: Janelle MonáeAz énekesnő 2012-ben vallotta be, hogy mindkét nemhez vonzódik, aztán egy későbbi interjúban azt mondta, rájött, hogy igazából pánszexuális, azaz mindenféle szexuális irányultságú emberhez vonzódik.
Forrás: Kristen StewartKristen azt állítja, amikor fiúkkal randizik, akkor nem tudja elengedni magát, mert ami igazán mély és személyes, azt a férfiak triviálisnak találják, viszont, amikor lányokkal találkozgatott mindez megváltozott, könnyebbnek érezte lányokkal a randizást. Ezt pedig egy darabig eltitkolta és óriási megkönnyebbülés volt számára, amikor felvállalta, azóta igazán boldog.
Forrás: Bella ThorneA színésznőtől Twitteren kérdezte meg egy rajongója, hogy biszexuális-e. Erre nagyon nyíltan válaszolt, hogy valóban az, és amikor egy rajongó ahhoz kért tanácsot, hogyan vallja be a szeretteinek, hogy más, akkor ezt írta: "Egyenesen és őszintén. Nem rejtegetheted örökké a titkodat, légy boldog és maradj erős!"
Forrás: Paris JacksonMichael Jackson lánya Insta-sztorijában írta, hogy 14 évesen vallotta be, hogy biszex. De egy nagyobb nyilatkozatban azt is elárulta, hogy először 8 évesen zúgott bele egy lányba. Csak azt nem érti még mindig, hogy miért van hírértéke annak, ha egy fotón egy lánnyal csókolózik...
Forrás: Amber Heard"Sosem titkoltam, hogy egy nővel van kapcsolatom, aztán a karrierem és az életem elkezdett megváltozni..." – nyilatkozta a színésznő arra utalva, hogy volt, aki arra figyelmeztette, hogy ezzel árthat éppen felívelő karrierjének. Mindig nyíltan beszélt a biszexualitásáról, de belátta, hogy ezzel rögtön megbélyegezték.
Forrás: SiaAz énekesnő 2013-ban egy Twitter-üzenetben írta ezt: "Queer vagyok. Nem mondhatom, hogy leszbikus vagyok, mert néha pasikkal is találkozgatok, de főleg nőkkel randizom."
Forrás:

Evan Rachel WoodMindig is hangoztatta másságát, de hivatalosan 2012-ben coming outolt. Szerinte káros, ahogy a biszexualitásról beszélnek az emberek, bosszantó, amikor tudatlanul fejtegetik a nézeteiket csekély infirmációval a birtokukban. Éppen ezért beszél ő is erről szívesen, hogy több infó jusson el az emberekhez a biszexulitásról.


Forrás: Drew Barrymore2003-ban így nyilatkozott a témában: "Hogy vonzódom-e a nőkhöz? Igen! Totálisan. Mindig is biszexuálisnak tartottam magam. Tetszik a női test, gyönyörűnek tartom együtt két női testet, ugyanúgy, mint a nő-férfi párt is. Ha egy nővel vagyok, olyan, mintha felfedezném a saját testemet egy másik ember által."
Forrás: Azealia BanksA színész és rapper mindig is nyíltan beszél biszexualitásáról, azt állítja, nem érdemes erről többet beszélni. szükségesnél, és azt sem érezte soha, hogy homoszexuálisokkal kellene csak emiatt lógni. Sőt, ha valaki azt mondja, hogy "Ó hát nekem is van egy meleg ismerősöm... Erre azt mondom. Jó, és kit érdekel?!"
Forrás: Cynthia NixonA Szex és New York Mirandája, aki éppen kormányzójelölt Amerikában, még 2012-ben vállalta fel másságát. Így fogalmazott egy interjúban: "Nem érzem, hogy volt olyan pont, hogy megváltoztam volna, előtte világ életemben pasikkal jártam, nem voltam nőkbe szerelmes, de amikor mégis megtörtént, egyáltalán nem tűnt furcsának."

Biszexuálsi sztárok vallomásai

Love is love! Azaz sztárok vallanak arról, hogy biszexuálisok, mit jelent számukra mindez és mikor jöttek rá, hogy mások. Nőkkel és férfiakkal is szívesen kéjelegő sztárok