Galéria
Forrás: Éppen nem dolgozol, csak beugrasz a boltba? Térdig érő farmer nadrágot, vagy egy csinos kisruhát húzz. Semmiképpen se kapj egy rövid, akár a feneket is felvillantó nacit. 15 évesen se annyira menő kitenni ami van, hát még később.
Forrás: Vannak a mikromini ruhák, azokban biztos megnéznek, csak nem azért amiért te szeretnéd. Nem illő ebben a korban kitenni a combokat. Mégha bomba is a formád, mert mindig edzel, ebben a korban már elvárható némi finomság és elegancia. No, a minik ezt teljesen nélkülözik.
Forrás: El sem tudod képzelni, hogy hány mémesített képet találni olyan hölgyekről, akik már elmúltak 40 vagy akár 50 évesek is és vicceskedő üzenetekkel próbálnak fiatalosnak tűnni. Ezt hagyjuk meg a 18 éveseknek. Ha elmúltál már 40 vélhetőleg van önálló gondolatod és mondanivalód is.
Forrás: Fura, hogy ezt ki kell emelnünk, de sok helyen látjuk nyáron, hogy rendkívül mutatós és csinos nők ezzel teszik tönkre az outfitjüket. A hatás egy ilyen papucsvalamitől olcsó lesz.
Forrás: Könnyű ezt mondani igaz? Ahogy egy nő halad előre a korban, úgy lesz méginkább fontos az, hogy tartsa a melleit egy szuper melltartató. Egyfelől fizikai okai is vannak ennek, másfelől pedig a kívánt dekoltázst profi melltartókkal lehet csak elérni. Ami jól tartott a húszas években, az nem fog már ugyanúgy működni ha idősebb vagy.
Forrás: Banánklipsz, meg virágos hajcsatok, csillogó pillanók, csillagok, cicás hajgumi… ha kihagytunk valamit, gondold oda. Ezek abszolút ne tedd dolgok. Inkább legyen a szuper frizurád, amit beszáríttatsz. Ez sokkal modernebb és elegánsabb.

8 dolog, amit 40 fölött viselni kellemetlen

Okos nő minden korban tudja, hogy mit vegyen fel! 35 fölött már a sneakert is illik átgondoltan kiválasztani.