Galéria
Forrás: Cate Blanchett (50) A színésznő a mindfullnessben, azaz a lelki és fizikai egészség összehangolt működésére és a mikrobiom diétára esküszik. Az utóbbi azt jelenti, hogy a hormonháztartásban és minden egyéb testi működésben egyensúlyt kell teremteni, hogy minden a lehető legjobban funkcionáljon.
Forrás: Jennifer Aniston (50): Aniston, akinek a haját és a bőrét a fél világ irigyli – az alakjáról már nem is beszélve. Aniston kerüli az édességeket, cukros dolgokat, viszont nagyon sok fehérjében és rostban gazdag ételt fogyaszt, mindenhez eszik például salátát. A bőrét óvja a naptól, és ha kikapcsolódásra vágyik, egy spába megy pihenni. Heti 5-6 alkalommal edz, a tréninget pedig szigorúan nyújtással fejezi be.
Forrás: Cindy Crawford (53) A modell az erőt adó friss juice-okban és a sajáttestsúlyos köredzésekben hisz. Ez utóbbi heti háromszor végzi edzője, Sarah Hagaman instrukciói alapján – szigorúan reggelente.
Forrás: Sandra Bullock (54) A színésznő az ételek frissességében hisz, nagy híve a tiszta étrendnek, emellett nem igazán eszik cukrot és glutént. Az edzésterve változatos: kardió és izomépítő fázisokat is tartalmaz, sok-sok táncelemmel megspékelve, hogy jó buli legyen.
Forrás: Elle Macpherson (55) Az exmodell azt állítja a sport szerelmese, és csak ennek köszönheti csodás alakját. Szereti a szörfözést, a vízisít, SUP-t, úszást és imád mezítláb kocogni a tengerparton. Szerinte legalább 45 percet kell áldozni naponta a mozgásra. Emellett az alkaline diétát, azaz lúgosító diétát folytat. Naponta 3 liter vizet iszik és ezen felül még gyümölcs smoothie-kat is fogyaszt.

Szexi 50-es celebcsajok

2019-ben már nincsenek szabályok. Vannak azonban tökéletesen működő öltözködési tippek, amelyek segítségével alaktól és pénztárcánk vastagságától függetlenül is időtlen és stílusos lehet a megjelenésünk.