Galéria
Forrás:

Hajdanán masszázsterapeutaként dolgozott.


Forrás:

Gyermekként egy vándorcirkuszban dolgozott egy oroszlánszelídítő asszisztenseként, később azonban már ő maga is fellépett a porondra Shebával, az oroszlánnal.


Forrás:

Dolgozott a családi dohányültetvényen, építőmunkásként, sőt női cipőket is árult. Minket bármilyen cipőre rá tudna beszélni az egyszer biztos.


Forrás:

Fiatalkorában tűzoltóként dolgozott a new yorki-i tűzoltóságnál, de később is számtalanszor visszament hozzájuk önkénteskedni. Le a kalappal!


Forrás:

Dolgozott benzinkutasként, testnevelő tanárként, sőt még bohócként is. Valahogy nehéz elképzelnünk piros orral, nem igaz?


Forrás:

Miután elvégezte a ’70-es években a középiskolát pénzbehajtóként dolgozott.

 


Forrás:

Asztalos szakmát tanult és egy ideig ezzel is kereste a kenyerét.


Forrás:

Filmes karrierje előtt pedagógusként drámát tanított, de ennél jóval megdöbbentőbb, hogy pornófilmekben stylistként is dolgozott.


Forrás:

Deep gitározott egy rockbandában és telemarketingesként is dolgozott egy rövid ideig.


Forrás:

Gondolnád, hogy színészi pályája előtt profi tűznyelő volt Anglia egyik legismertebb cirkuszában? Vajon meg lehet élni egy ilyen a melóból?


Forrás:

Nemcsak sármos, okos is! Jogi Egyetemet végzett Glasgowban, majd egy jogász cégnél helyezkedett el ügyvédgyakornokként. Igaz, kicsapongó élete miatt viszonylag hamar kirúgták a cégtől.

 


Forrás:

Fiatal korában biztonsági őrként, teherautósofőrként és taxisként is dolgozott, sőt zenélt és magánnyomozóként is kereste a kenyerét egy ideig. Igazán férfias szakmák nem igaz?


Forrás:

A sármos színész hajdanán, az El Pollo Loco gyorsétteremlánc kabalafigurája volt. Lássuk be, ennél a munkánál azért nagy előny, hogy nem látszik a jelmez alatt ki is lapul meg alatta.


Buszsofőr, tűznyelő és behajtó: ezeket a szakmákat űzték korábban a Hollywoodi sztárok

Senki sem születik sztárnak, többnyire hosszú és rögös út vezet odáig. Arról nem is beszélve, hogy az első filmszerep előtt is meg kellett élniük valamiből a hírességeknek. Ráadásul van, aki mégcsak nem is színészi pályára készült eredetileg, így egy vagy akár több hivatása is volt azelőtt.