Galéria
Forrás: Igazi jolly joker. Hidratálónak, hajbalzsamnak is használhatod, de szőrtelenítés után is remekül alkalmazható, hiszen antivirális hatású, ezenkívül a gombákat és baktériumokat is elpusztítja. Jennifer Lopez egyszer azt nyilatkozta, hogy a kókuszolajnak köszönheti időtlen szépségét. Mindenképpen bio, szűz kókuszolajat válassz.
Forrás: A megtisztított gyümölcs héjának belseje kiváló hámlasztó. Finoman, körkörös mozdulatokkal dörzsöld át vele az arcodat. Az eljárás kíméletes módja az elhalt hámsejtek eltávolításának, és úgy puhít, hogy nem okoz irritációt. Ha érzékeny
a bőröd, előbb csak egy kis felületen próbáld ki, és 
a szemkörnyékedet mindenképpen kerüld!
Forrás: A tojásfehérje a sötét karikák és a petyhüdt bőr ellenszere. Ütögess be egy kicsit belőle a szemed alá, hagyd ott 10 percig, és meglátod, sokkal feszesebb lesz a bőröd, sokkal szebben tudod majd felvinni
a korrektort. Egy felvert tojásfehérje hajpakolásnak is kiváló, sokkal fényesebb, lágyabb lesz tőle a sörényed. Mindig jó alaposan öblítsd ki!
Forrás: Egy kevés aloét (vágj ki a levélből egy pár centis belső, zselés részt) és pár csepp E-vitamin olajat keverj össze, ez a mix kitűnő kipirosodásra, napégésre vagy sebhelyek gyúgyítására.

Természetes varázsszerek

Most olyan szépségtippeket ajánlunk, amelyekhez csak pár otthon lévő egyszerű alapanyagra lesz szükséged, azonban a hatás káprázatos lesz.