Galéria
Forrás: A tizenhét éves Susannát pszichiáter beutalja a Claymoore klinikára, ahol Susanna egy csomó nem hétköznapi nő között találja magát. A beilleszkedési zavarokkal küzdő Lisa, az elkényeztetett Daisy és a kedves Polly barátnők lesznek. Egy idő után azonban Susannának választania kell az intézetbeli és a kinti világ között.
Forrás: A házas Dant (Michael Douglas) elcsábítja szexis Alex (Glenn Close) egy egyéjszakás kalandra. De az afférból nem lehet csak úgy kiszállni: a szerető nem tűri visszautasítás után pedig bosszút esküszik, nemcsak a pasi ellen, hanem az egész családja ellen.
Forrás: Allie összeveszik a pasijával Sammel, és hogy véletlenül se fogadja vissza a fiút, lakótársat keres maga mellé. A feladott hirdetésre sokan jelentkeznek, és végül az utolsó pillanatban Hedrát választja. A súlyosan pszichopata lány ugyanis Allie-ben gyermekkorában meghalt ikertestvérét látja és mindent megtesz azért, hogy senki ne férkőzhessen közéjük.
Forrás: Ben, az iskola bálványozott élsportolója gyanútlanul besétál egy új diáklány, a gyönyörű Madison csapdájába. A szépséges arc mögött ugyanis egy beteg személyiség igyekszik, az eszközökben nem válogatva magának kisajátítani a gyanútlan áldozatot.
Forrás: Súlyos autóbaleset szenved Peter Sheldont, a népszerű regényíró. Az egyik rajongója találja meg és siet a segítségére: Annie Wilkes (Kathy Bates) , aki ráadásul szakképzett ápolónő, a saját házában helyezi biztonságba a mozgásképtelen írót.
Forrás: aHoltodiglan egy 2014-es amerikai pszichothriller, melyet David Fincher rendezett. Nick (Ben Affleck) és Amy (Rosamund Pike) 5. házassági évfordulójukra készülnek. Viszont az ünnepi nap reggelén, Amy nyomtalanul eltűnik. A férje a rendőrséghez fordul, így azonnal el is kezdik a nyomozást az ügyben. Ennek során egyre több nyom utal arra, hogy a látszólag boldog pár élete számos sötét titkot rejt.
Forrás: Egy night club tulajdonosát, Johnny Bozt holtan találják az ágyában. Nick Curran (Michael Douglas) nyomozó kapja meg a gyilkossági ügyet, de a nyomozó múltjában nagy szerepet kapott az alkohol és a kábítószer. Az első számú gyanúsított Catherine Tramell (Sharon), a titokzatos és szexi regényírónő, aki Boz szeretője volt.

Pszichopaták klubja - A 7 legijesztőbb főszereplőnő

Volt már rád olyan erős hatással egy filmbeli alakítás, hogy éjjel még pisilni sem mertél utána kimenni? Még nem? Akkor most mutatunk néhány nagyon durva karaktert.