Galéria
Forrás: Öregedő bőrön a púderes textúrák helyett érdemes áttérni a krémes állagúakra: ezek jobban eldolgozhatók és kevésbé ülnek be az apró ráncocskákba. A pirosítót például mindenképp érdemes egy puha, jól kenhető stickre cserélni.

Nudestix
Ár: 8.990 Ft - itt!
Forrás: A szemhéjon is könnyebb dolgunk lesz a krémes állaggal, ám csak akkor, ha használunk alá primert, ami megakadályozza, hogy a festék elcsússzon. Ha a mozgó szemhéjra világos, krémes és kissé fénylő festéket viszünk fel, megnyitja a tekintetet és optikailag megemeli a szemhéjat is.

Clinique
Ár: 7.990 Ft - itt!
Forrás: Egy bizonyos kor fölött csak úgy tudjuk megakadályozni, hogy a rúzsunk beszivárogjon a szánk körüli apró ráncokba, hogy kontúrceruzát használunk. Na nem szeretjük a hangsúlyos kontúrvonalat, a színtelen is remekül ellátja ennek a korlátnak a szerepét.

Yves Rocher
Akciós ár: 2.390 Ft - itt!
Forrás: A francia sminkmester nem győzi hangsúlyozni a termékek alapos eldolgozásának fontosságát. Az alapozót például sokkal hosszabban kell beledolgozni a bőrbe, hogy még véletlenül se legyen maszkhatású a végeredmény. És figyeljünk a határvonalakra: az áll és a halánték környékére. Az alapozót könnyen és szépen el lehet dolgozni egy tömött sörtéjű kabuki ecsettel.

Pupa
Akciós ár: 8.393 Ft - itt!
Forrás: Hiába pöpec a sminkünk, ha nem kezdjük el időben a kacsóink anti-aging hatóanyagokkal való ápolását, le fognak minket buktatni!

PomPom
Ár: 2.990 Ft - itt!
Forrás: Idővel a szemöldökünk hajlamos önálló életre kelni: ahol kellene, oda nem nő, viszont ahová meg nem, ott előbukkannak a szőrszálak. Figyeljünk rá nagyon, a kóbor szálakat húzzuk ki, a hiányokat pedig töltsük ki egy formázó, tartós, zselés állagú paletta segítségével.Solone, 3390 Ft, szepsegcenter.hu
Forrás: Idővel a szemöldökünk hajlamos önálló életre kelni: ahol kellene, oda nem nő, viszont ahová meg nem, ott előbukkannak a szőrszálak. Figyeljünk rá nagyon, a kóbor szálakat húzzuk ki, a hiányokat pedig töltsük ki egy formázó, tartós, zselés állagú paletta segítségével.

Makeup Revolution
Ár: 3.325 Ft - itt!

Fiatalító szépségtippek 40 felett

A francia nők tudják, mit kenjenek hova és mennyit, hogy egy évvel se nézzenek ki 30-nál öregebbnek.