Galéria
Forrás:

A leggyakoribb ok, amiért a férfiak prostituáltakhoz fordulnak, az az, hogy valami újat akarnak kipróbálni, de ezt nem akarják megbeszélni a párjukkal. Van, aki attól tart, hogy olyat kérne, amin a felesége kiakadna és elválna, mások pedig szimplán egy másik testen akarják kipróbálni.


Forrás: Néhány férfi azért fogad női prostituáltat mert ezzel akarja elnyomni a benne rejlő homoszexualitást. Egyre több férfi érez késztetést arra, hogy hasonló neműt is szeressen, de a társadalmi normákba még mindig alig fér bele és sokan félelemből így kompenzálnak. 
Forrás: Szeretnének kikacsinani a jelenlegi kapcsolatukból, de ha egy kívülálló nem fizetett profival tennék, fennállna a lebukás veszélye. 
Forrás: Felháborítónak hangzik női szemmel, de az ember nem monogámiára lett kitalálva és a férfiakat sokkal erősebben hajtha az ösztön, hogy elszórják magvaikat.
Forrás: Úgy tűnhet, hogy a mellett lévő férfi egy szexisten, egy barlanglakó és bátor hős keveréke, de nem akkor, ha valódi érzelmekről kell beszélni. Bizonyos (a legtöbb) férfi cikinek tartja elmondani, hogy mit szeretne. Nem feltétlenül azért, mert szélsőséges vágy hajtja, hanem szimplán csak azért, mert nem tud róla beszélni. 
Forrás: Ez egy ördögi kör, ami sok veszéllyel jár. Egyfelől, ha a haverok tudják, akkor kiderülhet, másfelől ilyen nyomásra elmenni egy másik nővel, ráadásul egy prostituálttal nem is azt az élményt fogja nyújtani, amire számítana a férfi. 

A férfiak ezért fizetnek a szexért

Hogy mi az ingyen, az igencsak relatív fogalom, de az okok skálája olyan széles lehet, amire nem is gondolnál...