Galéria
Forrás: Az, hogy a modell álláig ér a haja és követi annak vonalát, nagyon modern külsőt kölcsönöz! Borzasztóan szexi, ahogy rásimul az arcodra. 
Forrás: Ebben a frizurában az a legjobb, hogy képes visszaadni a hajad göndörségét. Ha azonban mégis úgy észleled, hogy a tincsek kezdenének kinyúlni, akkor fújj rá texturizáló permetet, majd száraz sampont.
Forrás: Ez az arcot remekül keretező frizura nagyon jót tesz azoknak is, akiknek vékonyszál a hajuk. Ezt a fazont könnyebb formára szárítani és tovább is megtartja azt.
Forrás: Ha ilyen frizurát szeretnél hordani, akkor érdemes száríttatni járni. Ha elég ügyesnek érzed magad hozzá, akkor pedig csak annyi a dolgod, hogy a végekre nagyon figyelsz és mindig teszel rájuk finish krémet, hogy egészségesnek tűnejenk és egyenesen álljanak.
Forrás: Ez a frizura alapvetően úgy tűnik, mintha egyhosszra lenne vágva. Pedig nem! Elrejtették a különböző rétegeket, ettől pedig rengeteg volument kapott.

hajas

Semmi ködösítés: egy jó frizura akár az egész életed megváltoztathatja és NEM csak akkor kell vágatni, ha éppen frissen lettél szingli.