Galéria
Forrás: Silas Randall Timberlake valószínűleg el van kényeztetve. Egykeként apuci mindent megad neki és lássuk be, elég jó géneket is örökölt. Nm egyértelmű, hogy szeretnének-e még gyereket, de az tuti, hogy Justinnál kevesebb stílusos apuka van. 
Forrás: Mind George, mind pedal Amal nagyon szerencsésnek tartják magukat azért, amiért két csodás gyerekük született. A színész sokkos állapotban volt, amikor megtudta, hogy felesége két gyerekkel várandós és bár mára nagyon élvezi a dupla áldást, nem szeretnének több babát vállalni, leginkább a koruk miatt.
Forrás: Jack Pratt nevű kisfiát imádja és annak ellenére, hogy Anna Farrisel nem sikerült az örök hűségnek eleget tenniük, csodálatosan neveli a fiát és rengeteget foglalkozik vele. Most pedig, hogy eljegyezte Katherine Schwarzeneggert, egyérteművé tette, hogy tőle is szeretne gyereket. Ráadásul nem is egyet. 
Forrás: Nézd csak rá Chris Hemsworthre, aki mindkét karjában egy-egy gyereket tart. Hát nem csodálatos apukának is? Az ő Instagramja tele a gyermekei képeivel. Gyakran hagyja, hogy párnának használják a srácai, ha hosszú repülőúton vannak, de még arra is hajlandó, hogy sütit süssön nekik. A színész egy interjúban elismerte, hogy eleinte nagyon nehéz volt összeegyeztetnie a munkáját a gyerekneveléssel, de most, hogy sikerült, minden pillanatát élvezi! 
Forrás: Vess egy pillantást Dwayne Johnson Instagramjáraés onnan is lerí, hogy mennyire odavan a lányaiért. Számára igazán fontos az, hogy csodálatos apukája legyen a gyerekeinek. Annak ellenére, hogy rendkívül hektikus életet él, rengeteget forgat, fotózásokra és interjúkra jár, mindig szán időt a gyerekivel töltött minőségi percekre. Legutóbb például a lányával töltötte a Valentin-napot. 
Forrás: Itt éppen Luna Simone Stephens-vel látható, de van még egy csöppség az életében, ő pedig a Miles Theodore Stephens névre hallgat. Feleségével szeretnek nyilvánosan viccelődni, akár egymáson is, ezért biztos hogy John nagyon menő és laza apuka. 
Forrás: Wyatt Isabelle Kutcher és Dimitri Portwood Kutcher annyira hasonlítanak a szüleikre, hogy csak na. Látható azért, hogy Ashton tipikus apuka. Apu pici lánya máris ellopta a szívét. 
Forrás: Inez és James Reynolds szülei gyönyörűek. Nagyon bejön Ryannak a gyerekezés, és a pár még a The Ellen DeGeneres Show-ban elmondta azt is, hogy szeretnének még egy harmadik kicsit is. Ezt mi is támogatjuk!
Forrás: A színésznek van egy mostohalánya Alexia Barroso, és három saját gyereke: Isabella, Gia Zavala, és Stella Damon. Láthatóan neki a lányos apuka "sors jutott", de nem úgy néz ki, hogy különösebb gondja lenne vele.

Szexi sztárapukák

Milyen a jó apa? Nos, az szubjektív. Az azonban, hogy jó néz-e ki, szexi-e a külseje könnyebben megállapítható.