Galéria
Forrás:

Paris Hilton és Nick Carter egy párszor megpróbáltak randizni, de nem igazán sikerült jól a dolog. Nick Carter így beszélt a botrányhősnővel való kapcsolatáról: “Ő egy alkoholba menekülő nő, aki nem igazán szereti a szexet. Állandóan drogokat vesz be és alkoholos italt fogyaszt azért, hogy megnövelje az önbizalmát az ágyban. De ettől se lesz jobb vele.


Forrás:

Colin Farrell Woody Allen korábbi bébiszitterével hált együtt, de sajnos nem érték túl jó élmények a hölgyet. “A tévé képernyőjén keresztül úgy tűnik, mintha ő egy igazi macsó lenne, egy férfi állat, de amint becsukódik a hálószoba ajtaja, Mickey egérré változik. 


Forrás:

Nick exe, Jessica Simpson több helyen is elújságolta, hogy exférje nincs megáldva túl nagy méretekkel, ezért rengetegszer meg kellett játszani az orgazmust.


Forrás:

Egy, a rapper ért rajongó hölgy mesélte el, hogy amint az aktus közelébe kerültek 50 Cent nagyon félős lett és úgy kezdett viselkedni, mint egy 14 éves kisfiú. 


Forrás:

Guy Richie szerint az énekesnő túlságosan sok izmot növesztett magára és vele ölelkezni olyan, mintha egy birkózóval tenné az ember. 


Forrás:

Charlie Sheen exfelesége, Denise Richards szerint a színész csak magát szereti és egyáltalán nem érdekli, hogy a másiknak örömet szerezzen az ágyban.


Forrás:

Lehet, hogy csodálatosan golfozik, de borzasztó az ágyban. Legalábbis Jamie Jungers szerint.


Forrás:

Russell Brand exfelesége nem igazán kapott pozitív visszajelzést volt férjétől. Russell szerint Katy Perryvel nem élvezetes a szex.


Sztárok, akik rosszak az ágyban.

Többségünk számára egy álom válna valóra, ha együtt aludhatnánk kedvenc színészünkkel, énekesünkkel esetleg Instagram sztárunkkal. Bár ezzel a gondolattal nagyon jó eljátszadozni, a valóság kiábrándítóbb lehet, mint gondoljuk.