Galéria
Forrás:

Beyoncé fekete bársony (egyébként Atelier Versace) ruhája egész egyszerűnek tűnik, mégis minden szempár ráragadt, amikor megjelent. Remekül passzolt hozzá a szikrázó brill fülbevaló és Jay-Z minimalistán elegáns összeállítása.

 

 

 

 

 

 

 

 


Forrás:

A 2002-es Gengszter románc forgatásán jöttek össze, és a következő gálán már együtt vonultak a vörös szőnyegre. A korszak tökéletes álompárjának számítottak, dehát, mint a 200-0-es éveknek, a kapcsolatnak is vége lett. JLo Valentino szári jellegű ruhája jól passzolt Ben klasszikus öltönyéhez. 

 


Forrás:

Ha már Ben és Jennifer, akkor lássuk, milyen remekül festett aztán 10 évvel később Garner oldalán az akkor már őszülő színész. Jennifer Gucci ruhája mesés, a 2,5 millió dolláros Neil Lane ékszerek pedig konkrétan lélegzetelállítóak. Noha kapcsolatuk tavaly ősszel tényleg lezárult, ez a kép tutira az emlékezetünkben marad.

 

 

 

 

 


Forrás: Michelle Vera Wang ruhája gyönyörű volt. És még mindig siratjuk Heath-et, csodálatos tehetség volt. :(
Forrás:

Ha 90-es évek, akkor Brad és Gwyneth. Kevés, a korszakra jellemzőbb ruha jut eszünkbe, mint a színésznő spagettipántos estélyije.

 

 


Forrás:

Az Oscar-gálán viselt ruhák talán leghíresebbje volt Jolie Atelier Versace estélyije. Vagyis a póz tette azzá, amiben Angie egész este villantott. Micsoda tökéletes páros volt!

 

 


Forrás:

Jessica, csakúgy mint KaufmanFranco ruhája, ragyogott. Náluk cukibb párt nehéz elképzelni.

 

 

 

 

 

 


Forrás: Ha Brad és Gwyneth a 90-es évek, akkor Reese és Ryan (JLo és Ben Affleck mellett persze) a 2000-es évek elejének kvintesszenciái. Reese elképesztően csini ebben a Valentino estélyiben.

Összeszedtük az elmúlt két évtized Oscar-gáláinak legstílusosabb sztárpárjait. A Gwyneth Paltrow-Brad Pitt, Angelina Jolie-Brad Pitt és JLO-Ben Affleck páros mellett volt még néhány csodás, van, akit máig siratunk.