Galéria
Forrás:

“Imádtam ezt a fiút, akivel sosem volt fizikai kontaktunk. Természetesen tetszett a külseje is, odavoltam a kisugárzásáért.” A Chanel kreatív igazgatója annak haláláig hű maradt hozzá. Jacques de Bascher 1989-ben, 38 éves korában halt meg, amikor távozott, ott volt vele Karl. 


Forrás:

Lagerfeldet szórakoztatta párja vad életvitele és kilengései. “Tudtam, hogy volt közte és Saint Laurent között valami, mert Yves jóbarátom volt. Tudtam a BDSM játékokról is, mert Jacques mindent elmondott, de kérdezni soha nem kérdeztem semmit. Csak azt az oldalát akartam látni, ami jó volt.” 


Forrás:

“Vékony de atlétikus teste van- jól néz ki ruhában, de sokkal jobban anélkül.” Miután 2008-ben felfedezte, számos kampányában foglalkoztatta. Sosem derült ki igazán, hogy mi volt kettejük között, de Rachel Bilson szerint inkább volt apa-fiú kapcsolat az övék. “Karl rengeteget foglalkozott vele és szárnyai alá vette. Elindította az életét.” 


Ez a két férfi volt Karl Lagerfeld nagy szerelme

Lagerfeld és a szerelem? Tudatosan tartotta távol a magánéletétől a sajtót. Két férfi azonban biztos, hogy nagyon közel állt hozzá és ezt nem is titkolta.