Galéria
Forrás: A két Sprouse srác nyolc évig szerpelt a Zack és Cody életében.
Forrás: Dylan korábban egy csinos lánnyal, Dayna Frazer modellel járt 3 évig , majd kiderült, hogy a srác hűtlen volt a lányhoz. A lány nagy botrányt csinált a dologból, az internet népe utálta akkoriban Dylant.
Forrás: Dylan hisz az odinizmusban, azaz az északi népek kevésbé ismert vallását helyesnek tartja. Szerinte az Asatru nevű, amerikában gyakran megkérdőjelezett vallás a legjobb, és nézeteit gyakran el is mondja újságoknak.
Forrás: Dylan és Cole nem akarnak együtt dolgozni. Szerintük nagyon sokat ront a kapcsolatukon a közös munka, ráadásul Cole nem is szeret híres lenni.
Forrás: Mikor Dylan 21 éves volt, valahogy kiszivárogtak róla az interneten meztelen fotói, amiket egy lánynak küldhetett. Hetekig ezeken a fotókon csámcsogtak a rajongók, aztán feledésbe merült az eset. Ezidáig.
Forrás: Dylan nagyon jól keresett (20.000 dollárt kapott részenként) a Zack és Cody életével, de mikor kiszálltak a sorozatból, 21 évesen elment egy étterembe dolgozni, hogy biztosan legyen jövedelme, és nehogy elfogyjon a pénze.

Ki is az a Dylan Sprouse? Minden, amit Palvin Barbi pasijáról tudnod érdemes

Ha eddig nem tudtad volna, nem csak Palvin Barbinak fekszik a modellkedés. Szerelme, Dylan Sprouse is tud mit felmutatni a témában.