Galéria
Forrás: Katalin és Vilmos még az egyetemen szerettek egymásba, így a hercegné egészen fiatalon a figyelem középpontjábába került.
Forrás: Ezzel szemben Meghan hivatalosan először 36 évesen, Harry herceg menyasszonyaként tűnt fel a királyi családban, stílusa már nyilván kiforrt az évek alatt.
Forrás: Meghan hercegné egy sötétzöld ruhát viselt, mikor az első közös interjújukat adták Harry-vel az eljegyzés kapcsán.
Forrás: Ezzel szemben 2010-ben Katalin így festett, mikor bejelentették, hogy Vilmos megkérte a kezét.
Forrás: Majd az eljegyzés bejelntése után Meghan azonnal belehúzott a stílusversenybe.
Forrás: És egyértelművé tette, hogy Katalinnak bizony komoly vetélytársa akadt.
Forrás: Az eljegyzés után Katalin is azonnal fürdött a nép szeretetében, de a szimpátiát nem stílusikon státuszával alapozta meg.
Forrás: Az esküvő közeledtével Meghan is próbálta felvenni a brit stílust, de a kalapokról is egészen másként gondolkozott, mint eddig bárki.
Forrás: És eljött a nagy nap, Meghan pedig pontosan tudta, hogy Givenchy ruhája az egész világon téma lesz.
Forrás: Így volt ezzel Katalin is. Ő ezzel az Alexander McQueen kreációval egy hagyományosabb vonalat szeretett volna képviselni élete egyik legfontosabb napján.
Forrás: Az esküvő óta pedig Meghan maxra járatta a stílusos szetteket, vegyítve az aktuális trendekkel.
Forrás: Katalin viszont mindig megmarad a hagyományoknál, stílusa klasszikus és időtlen.
Forrás: De hiába más a stílusuk, együtt is jól mutatnak egymás mellett.
Forrás: És mindenki eldöntheti, hogy melyiküket érzi közelebb magához, ám ha stílusikonról beszélünk, Meghannak még pár évet le kell húznia.

Katalin vagy Meghan a stílusosabb?

Kész, ez már tuti: a cukiságmérő most mindenkinél ki fog akadni. Nézd meg te is a hercegi pár aranyos karácsonyi fotóját.