Galéria
Forrás:

KosMivel jó a stílusérzéked, és nem szereted az unalmas darabokat, egy ilyen surranóval kitűnhetsz a tömegből.


Forrás:

Bika

Mivel te mindenből a legjobbat szeretnéd megkaparintani, ez a sportcipőkkel sincs másképp. Szereted a luxust, az egyedi darabokat.

 


Forrás:

Ikrek

Mivel sokszor nehezen hozol döntéseket, érdemes olyan darabot választanod, ami jól kombinálható és több cipőtípust ötvöz. A sliponok kényelmesek, viszont szoknyával, nadrággal, elegánsabb és lazább szettel is fel tudod őket venni. 


Forrás:

Rák

Kívül kemény vagy, belül viszont igazán érzékeny és sérülékeny. Éppen ezért ilyen sneaker illik hozzád, ami mindkét oldaladat megmutatja.


Forrás:

Oroszlán

Szeretsz a figyelem középpontjában lenni, ezt pedig a lábbelidnek is el kell rólad árulnia. Mivel magasra teszed a mércét, ez a glitteres darab tökéletes lehet számodra.

 

 


Forrás:

Szűz

Olyan darabokra van szükséged, amiket sokáig viselhetsz, hiszen számodra a minőség az első. Ezért sem hiányozhatnak a jól kombinálható sportcipők a szekrényedből. 


Forrás:

Mérleg

Adidas Stan Smith

Szeretsz olyan darabokban járni, amit mások is biztos, hogy megdícsérnek. Ezek a cipők pedig manapság elengedhetetlennek számítanak.

 

 


Forrás:

Skorpió

Karizmatikus egyéniségedhez ez a különleges, rozéarany színű cipő passzol leginkább, mivel szeretsz meghökkenteni másokat - természetesen az ésszerűség határain belül. 

 


Forrás:

Nyilas

Nincs nálad optimistább ember, mindenre pozitívan tekintesz, emellett a színes dolgokat is imádod!

 

 


Forrás:

Bak

Nem szeretsz kilépni a komfortzónádból, általában van pár alapdarab a szekrényedben, amit egymással kombinálsz. Ezért is tökéletes számodra ez a klasszikus, fehér adidas cipő.

 


Forrás:

Vízöntő

Nem érdekelnek a trendek, az eredetiség viszont annál inkább. Te már azelőtt is viselsz különleges ruhákat és kiegészítőket, mielőtt divatba jönnének. Éppen ezért ez a fémesen csillogó Converse cipő tökéletes számodra.

 


Forrás:

Halak

A legművészibb csillagjegyként a divattal fejezed ki kreativitásodat, ezért minél absztraktabb egy cipő, annál jobban tetszik. Mit szólsz ehhez a surranóhoz?

 


Milyen sneaker illik hozzád a csillagjegyed szerint?

A csillagjegyed azt is elárulja, milyen sneaker illik leginkább hozzád!