Galéria
Forrás:

A Kos természetesen mindig a tüzes, vörös árnyalatok felé fordul, melyekben az energiát és a romantikát is egyaránt megtalálja.

Rúzs: Bite Beauty Amuse Bouche Lipstick (Cayenne)


Forrás:

A Bika ragaszkodik a klasszikus sminkekhez, de néha elcsábul egy-egy extrémebb dolog iránt. Válassz egy ilyen kobalkék árnyalatot, és kerüljön előtérbe a lázadó oldalad.

Rúzs: Anastasia Beverly Hills Matte Lipstick (Cobalt)
Forrás:

IKREK

Ez az ősz a természetességet tartogatja idén a Szűz számára, és mint tudjuk, nincs csábítóbb a puha és ápolt ajkaknál.

Ajakápoló: Fresh Sugar Cream Lip Treatment (Pearl)


Forrás:

A Rák szereti a puha, finom árnyalatokat, és szeretnek biztonsági játékot játszani. De ez az ősz most mást tartogat neki a sminkelés terén is. Mondjuk egy ilyen fényűző magenta árnyalatot.

Rúzs: Christian Louboutin Loubilaque Lip Lacquer (Bengali)
Forrás:

OROSZLÁN

Az oroszlán erős és magabiztos, és rúzsok terén is pont egy ilyen termékre van szüksége, a matt finish miatt pedig aggódnia sem kell, hogy elkendőik napközben a sminkje.

Rúzs: NARS Powermatte Lip Pigment (London Calling)


Forrás:
Meglepődtél, ugye? Ősszel a csillagok állása szerint kidomborodik a Szűz drámaibb oldala, így a rúzs tekintetében is érdemes az extrémebb árnyalatok felé elkalandoznia.

Rúzs: Make Up For Ever Artist Rouge Lipstick (Black)
Forrás:

MÉRLEG

A Mérleg szíve a természetesség felé húz, a vad rúzsokat nem neki találták ki. És mivel jellemző rá, hogy nehezen tud dönteni, egy ilyen kompakt ajakbalzsam trió a legjobb választás számára.

Ajakbalzsam: Taste Beauty Glamspin


Forrás:

SKORPIÓ

A Skorpió titokzatos, szenvedélyes, és általában gazdag, egzotikus árnyalatokat visel. Ahogy a luxus is fontos számára, így a csomagolás nála kardinális kérdés.

Rúzs: Pat McGrath Labs MatteTrance (Omi)


Forrás:

Egy türelmetlen csillagjegy, aki szereti a már jól bevállt, kipróbált dolgokat, neki nem kenyere a kísérletezgetés. Ezért sem szereti vállalni a rúzsozással járó macerát, ám a köztes termékek kifejezetten közel állnak a szívéhez.

Ajakszinező: Holika Holika Waterdrop Tint Stick (Strawberry)
Forrás:

Ha van jegy, aminek fontos a rendszer, az a Bak. Ezért is olyan megelpő talán ez az ősz az ő életükben, ugyanis a csillagok nagyobb merészséget jósolnak neki, a holografikus fénynél pedig kevés látványosabb van.

Szájfény: Milk Makeup Holographic Lip Gloss (Supernova)
Forrás:

A szabad személyiség, a bohém, a jegy, amire nem lehet nem figyelni. Mindig új, és új lehetőségeket keress, a szezon top árnyalatéra, a mély szilvára is tuti rá fog kattani.

Rúzs: Tom Ford Lip Color (Bruised Plum)
Forrás:

A Halakban erősen munkálkodik a műszi hajlam, és a sminkelésre is pont így gondol. Igénye van a tökéletességre és a különleges összetevőkben gazdag szépségápolási termékekre.

Rúzs: Wander Beauty Lipsetter Dual Lipstick and Liner (Fuchsia Class)

Ez a rúzs illik hozzád idén ősszel a csillagjegyed szerint

Azt hiszed, már pontosad tudod mi áll jól neked? Nos, a csillagok most alaposan átírják a forgatókönyvet idén ősszel!