Galéria
Forrás:

Lapruha

2010-es eljegyzésén is ilyesmit viselt, ezért egy igazi Katalin-rajongónak kötelező beszereznie egy lapruhát. Ez a Diane von Furstenberg-ruha például bárkinek a szekrényében jól mutat.

 
Forrás:

Ingruha

Ehhez hasonló végiggombolós ruhákban számtalanszor láthattuk már a hercegnét, ezért egy ilyennek is bérelt helye van a kollekcióban.

 
Forrás:

Élénk színű kabát

Lehetőleg minél többféle. Egy Kate-stíluskövető természetesen nem vehet fel télen pufikabátot, mit szólnak majd a bulvárlapok? Inkább trenchcoat vagy klasszikus vonalú szövetkabát kell, méghozzá merész árnyalatokban.

 
Forrás:

Csipke koktélruha

Ha koktélruha szerepel a dresszkód-leírásban, akkor Katalin előszeretettel választ csipkét. Gyűjtőknek kötelező egy olyan bíborszínű darab ceruzaszoknya-fazonnal, mint ez a Dolce&Gabbana.

 
Forrás:

Nude L. K. Bennett magas sarkú

Simán megéri a 200-300 dollárt ez az alkalmi cipő, amely egyszerűen mindenhez megy. Mert néha még Katalinnak sincs kedve gondolkozni, hogy milyen cipőt vegyen az aktuális outfitjéhez!

 
Forrás:

Tengerészkék blézer, csíkos felső, sötétkék skinny farmer és parafa telitalpú cipő

Ezeket a darabokat rendszeresen látjuk Kate-en informális alkalmakkor, és persze mindig telibe találnak, akár együtt, akár külön-külön. A sötétkék elegáns, királyi megjelenést kölcsönöz, jól áll a hercegné kék szeméhez – és persze ez is mindenhez megy. A telitalpú cipő pedig a leghétköznapibb összeállítást is feldobja.

 
Forrás:

Sokat látott bőrcsizma

Katalinnak nincs igazán sok régi, a hercegnéi idők előtti darabja, de ez a 12 éves Penelope Chilvers-csizma újra és újra felbukkan a lábán. A jó hír, hogy még mindig kapható, nem egész 500 fontért!

 
Forrás:

Hajháló

Katalin egyszemélyben felelős azért, hogy ez a balerina-kiegészítő visszajött a divatba. A hajháló (pontosabban kontyháló) gondoskodik arról, hogy semmilyen körülmények között ne essen szét a nagy gonddal feltűzött kontyunk, és ez mindössze pár száz forintba kerül.

 
Forrás:

Testszínű harisnya

A hercegné egyik védjegye a harisnya, amelynek nagyon pontosan kell illeszkednie a bőrszínéhez. Egy jól megválasztott testszínű harisnya segítségével akár télvíz idején is mutogathatjuk a lábunkat.

 
Forrás:

Fejdísz

Egy igazi Katalin-rajongó ezt sem úszhatja meg; a hercegné a királyi család más nőtagjait követve kalapkák egész arzenálját vonultatta már fel. Itt vásárolhatsz hasonlókat potom 1000-1500 fontért...

 

Itt a Katalin hercegné-kapszulakollekció: így állítsd össze 13 „egyszerű” alapdarabból

Az nem is biztos, hogy frissen és kipihenten, de Katalin hercegné visszatért. Vilmos herceg felesége júniusban kezdte meg szülési szabadságot, most azonban itt az ideje, hogy újra eleget tegyen hercegnéi kötelezettségeinek!