Galéria
Forrás:

Jaj, Millie Bobby Brown, már úgy hiányoztál nekünk! A fiatal színésznő bárhol feltűnik, egy kis játékosságot visz a vörös szőnyegre. Ezútttal Calvin Klein by Appointment kollekcióból választott.


Forrás:

A Fanning testvérek híresek stílusérzékükről, az Emmy-n most Dakota varázsolt el minket. Mi más, mint Dior Haute Couture.


Forrás:

Mandy Moore-t talán még sosem láttuk ilyen dögösnek, mint ebben a Rodarte estélyiben.


Forrás:

Alexis Bledel természetességével és Delpozo ruhájával mindenkit levett a lábáról.


Forrás:

Az este egyértelműen Angela Sarafyan tarolt a közösségi médiában ezzel a hercegnős Christian Siriano estélyivel, nincs olyan divatoldal, ahol ne posztoltak volna képet róla. Tényleg pazar!


Forrás:

Semmi extra hétfő estére, csak a mindig csodás Penelope Cruz egy csodás haute couture Chanel Haute estélyiben.


Forrás:

Jessica Biel stílusa mostanában sokatt nőiesedett, ezt ez a hate couture Ralph & Russo kreáció is bizonyítja, ami egyszerű, mégis részletgazdag.


Forrás:

Emilia Clarke mint mindig, most is lehengerlő volt, erre az estére egy Dior estélyit választott, na meg azt is kiszúrtuk, hogy már nem szőke többé.


Forrás:

Ha valaki, Keri Russell nem akart az este biztonsági játékot játszani, ezzel a szabásában is szokatlan Zuhair Murad kreációval sokat kockáztatott, szerintünk nyert!


Forrás:

A divatszakmát az este Poppy Delevingne képviselte, nem is csoda, hogy kilógott a sorból ezzel a már színében is merész haute couture Giambattista Valli kreációval.


A 2018-as Emmy legstílusosabb sztárjai

Tegnap lezajlott a 70. Emmy díjátadó, mi pedig alig vártuk, hogy végigmustrálhassuk az este legszebb összeállításait.