Galéria
Forrás:

„Apukám mindig azt mondta, hogy ne bízz olyanban, akinek nagyobb TV-je van, mint könyvespolca - ösztönözve ezzel engem az olvasásra.”


Forrás:

„Daenerys Targaryen megtanította nekem azt, hogy merjek több lenni, mint feleség vagy barátnő, és élvezzem ki a fiatalságot.”


Forrás:

„Ne drogozz, ne szexelj és ne nyúlj a szemöldöködhöz!”


Forrás:

„A fő szabályom annyi, hogy sose olvass el magadról semmit az interneten.”


Forrás: „Sok mindent gondolok erről. Többek között azt, hogy nincs igazság ebben a témában, mert a nők sokkal többször meztelenek vásznon, mint a férfiak, és ez igazságtalanság. Szóval srácok, szabadítsátok ki a péniszt és vegyétek le a ruháitokat!”
Forrás:

„A színészi játékom miatt szeretném, ha fenn maradna a nevem és nem a melleim miatt.”


Forrás:

„Amikor megmondtam a szüleimnek, hogy színész leszek, ők lélekben felkészültek a hosszú, munkanélküli életemre, szóval jelenleg nagyon boldogok, hogy dolgozom.”


Forrás:

„Nos, még senki nem kért meg, de ha DiCaprio felhagy a modell lányok hajtásával, talán meggondolom a dolgot.”


Forrás:

„Alapvetően - és tudom, hogy minden nő ezt mondja, de tényleg szívemből beszélek - nekem fontos, hogy nagyon okos és vicces legyen. Valaki, aki meg tud nevettetni. Nem kell nekem a kigyúrt test, bár nyilván nem rúgnám ki az ágyamból, de az összes karakter, akik mellett eddig játszottam/színészkedtem, túlságosan is tökéletes volt.”


Forrás:

„Én személy szerint annyi gyereket szeretnék, amennyit csak fizikailag meg bírok szülni”


10 észbontó beszólás Emilia Clarketól

Nincs ezen mit szépíteni, Emilia Clarke teljesen kiakadt. Nos, nem mellesleg teljesen jogosan, ha velünk történne hasonló, mi is hangot adnánk neki!