Galéria
Forrás:

2019-ben elfelejthetjük a rozsdamentes mosogatótálcákat, tudniillik a helyüket átveszik az óriási, fémes medencék. Ugyan már idén is megfigyelhető volt ez az stílusirányzat a mosogatókat illetően – de még csak nagyon óvatosan kúszott be a főzőhelyiségekbe. Jövőre viszont, aki igazán trendi konyhára vágyik mindenképp beszerez majd egy óarany, bronz vagy rézszínű darabot.


Forrás:

A rozsdamentes acél 2019-ben nem létezik! Sem a mosogatók, nem a sütők sem pedig a hűtőszekrények esetében. Szomorú hír ez azok számára, akik úgy gondolták, hogy minimalista dizájnjuknak köszönhetően örökéletűek lesznek. Az igazán trendi darabok a jövőében azok, amelyeknek van stílusa, részletgazdagok, divatosak és mesés színárnyalatokban pompáznak. Pont, mint a Dolce&Gabbana divatház és a konyhai luxustermékeket gyártó SMEG vállat kollaborációjából született termékek.


Forrás:

A fényes felületek, a magasszínvonalú technológia a főzőlapok és sütők esetében éppolyan elengedhetetlenek jövőre, mint a konyhai nagy- és kis gépek világos, vidám és izgalmas árnyalatai.


Forrás:

Ahogyan tavaly a hygge a hétköznapjainkba, úgy szivárgott be a minimalista stílus a 2019-es konyhatrendjai közé. Jövőre a kevesebb már biztosan több! Olyannyira, hogy a trendek szerint már nem lesz szükségünk felső konyhaszekrényekre. Aki igazán naprakész szeretne lenni a lakberendezésben, az már holnap leszereli a kredenceket a falról. Az már egy másik kérdés, hogy hol fogja tárolni majd a cuccait!?


Forrás:

A tavalyi és idei évi szürkeségből kitörve még sötétebb szín felé veszik az irányt az áramlatok. De ennyi szürke után már ez a sötét szín is üdítően fog hatni sokak számára. A fekete örök, eleganciát hordoz és szuper kontrasztokat lehet létrehozni a segítségével. Ha a nyolcvanasévekben már egyszer működött ez a szín, biztosan most is fog!


Forrás:

Visszatér az arany és menőbb, mint valaha. Oké, már tavaly is elég menőnek számítottak az arany kiegészítők, de ezek a fémes, fényes felületek most sokkal frissebbek. A sárgaarany, a rózsaarany és társaik, jövőre remek párosokat alkotnak majd a feketével, a nyers, natúr felületekkel és a csúcsminőségű konyhai készülékekkel.


Forrás:

Ugyan a felsőszekrényekre nem lesz szükség jövőre a konyhában, fémpolcokra azonban annál inkább. Korábban a levegő- és fapolcok, illetve a nyitott szekrények hódítottak teret maguknak, amelyeket jövőre fekete fémpolcok váltanak majd fel.


2019 konyhatrendjei

Az idei trendek közül jó néhány átcsúszik majd a következő évre is, amit cseppet sem bánunk, hiszen a színes családközpontú konyhákért mindig is odavoltunk. Egy óriási változásra azonban lehet számítani: nagyon mélyen kell majd a zsebébe nyúlnia annak, aki divatos konyhára vágyik.