Galéria
Forrás: Boldogan bepillantanánk Vivian és Edward életébe a híres erkélyes csók után... Kertváros? Gyerekek? Boldogság? Még az is lehet! Mindenesetre reménykedünk abban, hogy nem egy hangos és fájdalmas szakítással tettek pontot kapcsolatuk végére.
Forrás: Az örök fiatalság gondolatától megszállott két nőről szóló történetből remek horror sorozat készülhetne, amit akár hosszú évadokon át húzhatnának.
Forrás: Ez a romantikus thriller egy minisorozatban is nagyon jól szerepelne, hiszen vannak benne bőven olyan szálak, amiket lehetne még kicsit húzni, illetve akár még pár plusz kalandot is nyugodtan elbírna a dolog.
Forrás: Bár ezen film egy kakukktojás, ugyanis a Hulu 2019-ben azonos címmel sorozatba ültette a történetet, ám kritikák alapján harmatgyengére sikerült a próbálkozás.
Őszintén megvallva Charles és Carrie sztorija megérne egy korrekt folytatást, vagy akár egy olyan szériát, amiben a sorsszerű találkozások és az időzítések mind-mind a közösségi média világában érik el őket.
Forrás: Ha valamiben, hát ebben a filmben aztán tényleg sok kreatív lehetőség lapul még. Indulhatna a maszk eredet történetével is a dolog, aztán a határ a csillagos ég. A mai világ vizuális adottságaival tényleg bármi lehetséges.
Forrás: Louis mellett annyi fő- és mellékszál lehet egy ilyen témában, hogy bárhogyan is keltenék ismét életre ezt a történetet, egész biztosan nagy sikere lenne, és szinte biztos, hogy hullana még ki pár csontváz abból a bizonyos szekrényből, vagy stílszerűen mondhatjuk azt is, hogy a koporsóból?!
Forrás: Elvált szülők, új szerelem, ingázó gyerekek, szerelem, csalódás, fájdalom és versengés. Ezek mind olyan témák, amik a mai világban is megállnák a helyüket, akár több epizódon keresztül is. Az elfogadás és az elengedés pedig pont egy olyan kimeríthetetlen terület manapság, ami jócskán megérne sok-sok időnyi fejtegetést.
Forrás: Túl sok magyarázatot nem is érdemel ez a dolog, ugyanis a kosztümös szériák jó ideje fix helyet foglalnak el a stúdiók tuti befektetéseket gyűjtő listáján. A történelmi témájú művekbe pedig annyi izgalmas szál belefűzhető még, hogy öröm lenne követni.
Forrás: Az eredeti forgatókönyvre bár ráfér egy kis kozmetika, hogy a mai világban egy eladható és senki nézetével sem ütköző alkotás legyen, ám ettől függetlenül azt gondoljuk, hogy még így is megérne egy szériát a történet. Mi pedig örömmel néznénk Brad Pitt és Edward Norton ikonikus párosának közös debütálását a Netflix platformján. Nem mellesleg Bradnek ez már a második filmje a listán, talán nem véletlen... Lehet ideje lenne a sorozatok világában is kipróbálnia magát.
Forrás: Vajon mi lett Kat és Patrick kapcsolatával miután kibékültek egymással? És vajon Bianca és Cameron románca kiállta a gimi próbáját? Mi azért belenéznénk ebbe a sztoriba. ha egyszer úgy döntenének, hogy adnak belevágnak egy folytatásba!

10 filmklasszikus a '90-es évekből, amiből zseniális sorozat lehetne

Több mint 30 éve annak, hogy beköszöntött a 90-es évek: egy olyan évtized, amit még most sem szívesen engedünk el, így örömmel ragadjuk meg a nosztalgia minden apró lehetőségét.