Galéria
Forrás:

Hozzávalók: 2 bögre víz, 3-4 ek. cukor, 2-3 szál friss rozmaring, 4-5 db citrom kifacsart leve

Elkészítése: Dobd össze a limonádé alapreceptjét, majd vedd a kezedbe a rozmaringágakat és tapsolj néhányszor. Erre azért van szükség, hogy könnyebben felszabaduljanak a fűszernövény aromái, majd dobd az ágakat is a kancsóba. Adj hozzá egy jó nagy adag jégkockát és ha kedved tartja turbózd fel némi ginnel vagy vodkával.


Forrás:
Hozzávalók: 1 db citrom, 1 db narancs, 2 db kivi, szóda, méz vagy szirup sz édesítéshez 

Elkészítése: Facsard ki a citrom és a narancs levét. Az egyik kivit vágd félbe és szintúgy facsard ki, a másikat pedig karikázd fel. Önts a kifacsart gyümölcslére édesítőt, majd tegyél a kancsóba jeget, öntsd fel színültig vízzel vagy szódával és dobáld bele a felkarikázott kivit.
Forrás: Hozzávalók: 2 csésze citromlé, 2 csésze málna, két csésze áfonya, 3 csésze hideg víz, édesítő ízlés szerint 

Elkészítése: Tedd egy robot- vagy turmixgépbe a gyümölcsöket és a citromlevet, majd turmixold le – ha gondolod szűrd át a keveréket, hogy ne legyenek majd magok a limonádéban. Öntsd fel vízzel a keveréket, édesítsd, majd tedd be a fagyasztóba pár órára. Fogyasztás előtt fél órával vedd ki és fogyaszd kásásan!


Forrás:

Hozzávalók: egy szelet dinnye, 1 citrom, 1 l víz vagy szóda, jégkocka, menta

Elkészítése: Magozd ki a dinnyét, majd dobd bele a turmixgépbe, önts rá két deci vizet és a citromlevet, majd turmixold le. Öntsd rá a megmaradt vizet, keverd össze a limonádét, dobd bele a jégkockákat és a friss mentaleveleket.


4 izgalmas és kicsit sem hétköznapi limonádé recept

Mindegy, hogy rázva, vagy keverve, ez az ital mindenhogy finom!