Galéria
Forrás:

Legyen szó ruháról, vagy felsőről, az átlapolós fazon különösen előnyös lehet számodra, hiszen a laza sziluett diszkréten hívja fel a dekoltázsodra a figyelmet, közben pedig a derekadat még vékonyabbnak mutatja.

Chrissy Teigen nagy kedvence ez a fazon, gyakran látni hasonló darabokban a vörös szőnyegen és a hétköznapokban is.


Forrás:

Még egy tévhit, ami a nagy mellű lányok között terjed, hogy a nagy, egész ruhát beterítő printeket el kell kerülni. Tévedés. Igen, a printes darabok valóban optikailag nagyítanak, de Pamela Anderson a tökéletes példa arra, hogy egy jól szabott, alakkövető ruha esetében ilyesmiről szó sincs.

Pamela Anderson alaposan rácáfolt arra, hogy a mintás ruhák tabuk a nagymellű lányok esetében.


Forrás:

A tökéletes inget megtalálni számodra nagyobb kihívás lehet, mint a 21. században rálelni a szőke hercegre. De ne add fel, mert megéri. Egy jól szabott ing minden helyzetben működik. Mindig ügyelj rá, hogy még véletlenül se vigyél haza olyan darabot, ami szűk mellben, és a gombok húzódnak. A stylistok szerint érdemes mindig a méretednél eggyel nagyobbat próbálni, az inget viszont sose gombold a nyakadig, az ujját pedig lazán tűrd fel.

Pont mint, Joan Holloway, akinek stílusát mindenkinek ajánljuk, akinek nagy a melle.


Forrás:

A plus size királynő, Ashley Graham egyik kedvenc trükkje következik: széles övek és főzők, míderek. A modell gyakran veti be ezt, ugyanis így egy igazi bombázó homokóra lesz belőle.

Ez Ashley Graham kedvenc trükkje.


Forrás:

A nagy mellű lányok sokszor félnek több szabad bőrfelületet mutatni, pedig az idén is nagyon trendi vállnélküli felsők közelebb visznek a homokóra sziluetthez. A figyelem a melledről a válladra irányul, és ennek köszönhetően ebben az esetben is karcsúbbnak tűnik majd a derekad.

A tuti kombó pedig egy crop top magas derekú sz


Az 5 legjobb öltözködési trükk, ha nagy a melled

Most profi stylistok árulták el a legjobb öltözködési tippeket nagy mellhez. Ha valakik, ők pontosan tudják, milyen problémákkal néz szembe az, akinek a kosármérete C felett jár, de hidd el a stílus nem mellméret kérdése!