Galéria
Forrás: Meghan mindig is otthonosan mozgott a kamerák előtt, nem jött zavarba a vörös szőnyegen, és bátran mosolygott a fotósok előtt. Ez a nevetés azonban árulkodó: amióta Harry herceggel van, sokkal lazább, kedvesebb, visszafogottabb a mimikája, már nem a hatalmas  mosoly a fontos számára, visszafogottabb lett, de abszolút látszik rajta, hogy boldog és magabiztos attól, hogy hercegével ketten állnak a fotósok kereszttüzében. 
Forrás: Sztársága elején Meghan simán beállt csípőre tett kézzel, keresztbe tett lábbal a fotósok előtt, szerette a klasszikus 'pózokat'. Ám szerencsére ennek már nyoma sincs: levetkőzte ezeket a manírokat, a nagyon beállított mozdulatokat, és akárcsak a  ruhatára, a testbeszéde is sokkal letisztultabb lett. Mostanában már a karjait is maga előtt zárja össze, és nem az egyik vagy a másik oldalon használja őket pózolásra!
Forrás: Nem vitás, hogy Meghan odavan a hercegért, ez a gesztusaiból tökéletesen látszik. Korábban is sokszor fotózták a lányt más sztárokkal, ám Meghan mindig viszonylag tartózkodóbb volt. Harry oldalán azonban nem fél önmaga lenni, a közös képeiken szinte mindig megérinti a herceget, simogatja a karját, hozzábújik. Persze más, ha az embert nem a barátaival, hanem a szerelmével fotózzák, ám Meghan cseppet sem fél attól, hogy kimutassa, szereti a vőlegényét. 
Forrás: A királyi etikett szerint ha a családban leül egy nő, nem teheti keresztbe csak úgy a lábait: a térdek kulcsolása helyett csakis a bokákat szabad keresztbe tenni. Ezt Meghan elég hamar megtanulta: míg pár éve úgy ült, mint a nők legtöbbje, idén már tökéletesen betartotta a protokollt, és gyakorlatilag épp abban a pózban ül, mint Katalin hercegné. Ez egy sokkal elegánsabb és visszafogottabb ülőhelyzet, amit tényleg megkövetelnek a Royal Ramily-nél. Meghan pedig belátta, hogy van, amit meg kell tanulnia. Tökéletesen sikerült is neki!
Forrás: Szabályok ide vagy oda, Meghan Markle még ma is egy őszinte, lendületes csaj, aki ugyan megtanulta a kötelező viselkedési szabályokat, de meg tudott maradni az őszintesége és a spontaneitása, amibe vélhetően Harry azonnal beleszeretett. Nagyon reméljük, örökké ilyen marad!

Így változott meg Meghan Markle testbeszéde

Megán hercegné esküvői ruhája emlékezetes volt, ez nem is kétség. Ám kicsivel több, mint héttel Meghan Markle és Harry herceg esküvője után nem nyugszanak a kedélyek. Valami ugyanis nagyon nem stimmel a tervezéssel.