Galéria
Forrás: Ízek imák szerelmek - Róma, India és Bali

Így egymás után sorban. Julia Roberts 2010-es filmje ultimate utazásra inspiráló film, ezt a csodás hármast pedig minden nőnek be kellene járnia.


Forrás:

Tudtad, hogy a La La Land cím egyszerre akar utalni a dúdolászásra és Los Angeles rövidítésére? Nos, ha Los Angelesben nem is találsz annyi dalolászó és táncoló embert, mint a filmben, a hangulata attól még varázslatos, és ki tudja, lehet, hogy a végén még téged is felfedeznek.


Forrás:

Te is lehetsz néhány napra Holly Golightly, ugyanis tavaly óta New Yorkban valóság lett az Álom luxuskivitelben. A New York-i Tiffany ékszerbolt ugyanis kávézót nyitott, ahol az Álom luxuskivitelben hangulatát kívánja megidézni. A Tiffany Blue Cafénak elnevezett kávézóban persze nemcsak reggel lehet fogyasztani. A kékre festett falak között kék bútorok várják a luxusra vágyókat, akiknek a kávét is kék pohárban szolgálják fel. De itt még ne állj meg, hódítsd meg magadnak úgy az egész várost, ahogy Holly tette.


Forrás:

A Napsütötte Toszkána az a film, melynek hangulata beszippant és nem enged, amíg azt nem érezed, hogy venned kell egy saját toszkán villát. Nos, ha villavásárlásra végül nem is adod a fejed, a toszkán hangulatban nem fogsz csalódni. A gyönyörű tájon, a lankás dombok között apró városkák bújnak meg, és felfedezésre csábítanak.


Forrás:

Egy másik Párizs, nem az, amit a divatfilmekből ismerünk, hanem a francia életstílus sava és borsa, amit ez a film ad. Ha megkapott a film hangulata, indulj útra bátran, mert Párizs több izgalmat tartogat, mint a Avenue des Champs-Élysées.


Forrás:

Bár Barcelona mindig is népszerűnek számított az utazók körében, azért a katalán város sokat köszönhet Woody Allenek, aki a Vicky Christina Barcelona című romantikus komédiáját rögzítette a város számos turistacsalogató pontján. A hangulat pedig pont olyan magával ragadó, mint a filmben, vagy még egy fokkal jobban.


Forrás:

És Bath. Bár a Büszkeség és balítélet pont nem, de Jane Austen több regénye is ebben az angol kisvárosban játszódik, sőt maga az írónő is élt itt egy ideig. Ha a romantikus regények megszállott rajongója vagy, akkor miért ne utaznál el a legszebb szerelmes történetek bölcsőjébe. Utána pedig irány Derbyshire! Az Austen-regények alapján készült filmek jelentős részét forgatták Derbyshire-ben -Jane Austen szerint ez a régió a legszebb Angliában, és miért is ne higgyünk neki?


Ez a legjobb úti cél számodra a kedvenc filmed szerint

Itt a nyár, de te még mindig tanácstalan vagy, a számodra legjobb úti céllal kapcsolatban. Nos, akkor jó helyen jársz, cikkünkben eláruljuk, hogy milyen az álomnyaralás számodra, csak áruld el a kedvenc filmed!