Galéria
Forrás:

A cannes-i filmfesztivűál csúcsa mindig amfAR-gála, ahová a csodás Winnie Harlow egy igazán látványos kreációt választott.
Forrás:

A magyar származású, nemzetközi színházi és filmszínésznő, Coco König is jelen volt a cannes-i filmfesztivál legnívósabb eseményén.


Forrás: A jótékonysági rendezvénynél amúgy sem igen létezik elegánsabb rendezvény a világon, de a sztárok tegnap este igazán kitettek magukért.
Forrás: Halvány színek, finom részletek, nekünk Mila az egyik nagy kedvencünk a gáláról.

Forrás:

Elsa Hosk = 💃💃


Forrás: És ha azt hiszed, hogy egy gálán csak királylánynak lehet öltözni, akkor nézd meg mennyire vagány, mégis nőies volt Ruby.
Forrás: Emiliának majdnem elhittük lila tüll ruhájában, hogy egy tündér, de kiegészítőivel nem feledkezett el emlékeztetni minket, hogy ő a sárkányok anyja.
Forrás:
Doutzen Kroes dögösebb volt ebben a maszkulin nadrágkosztümös szettben, mint egy miniruhában.
Forrás: A gyönyörű modell tegnap is végigvolt a vörös szőnyegen, ennél a Jean Louis Sabaji kreációnál pedig nem is tudnánk tökéletesebbet elképzelni számára.
Forrás:

A színésznő a Solo: A Star Wars Story premierjén viselte ezt a vagány és sportos Louis Vuitton összeállítást, ami kicsit sem nevezhető szokványos cannes-i szettnek.
Forrás:

A színésznőnek kifejezetten Cannes-ra alakította át már önmagában is stílusos overallját Adam Selman, és spékelte meg egy szoknyarésszel - imádjuk!
Forrás:

A modell üfítő jelenség volt a vörös szőnyegen ebben a fűzöld Ralph & Russo kreációban.
Forrás:

A 2018-as cannes-i filmfesztivál legjobbjai közt: Alessandra Ambrosio

A modell Blackkklansman premierjére választott look-ja minden részletében izgalmas volt. 


Forrás:

Néha az egyszerűség a legjobb út az emlékezetes megjelenéshez, ezt bizonyítja Laura Louis Vuitton ruhája is, amit a Blackkklansman premierjén viselt.
Forrás:

Ki hinné, hogy a szupermodell már 47 éves? 

Forrás: A színésznő a Cold War premierjére érkezett ebben a virágos Katrantzou kreációban.
Forrás: Diane a Sink Or Swim premierjén.
Forrás: Bella néhány éve már emlékezetesett alkotott Cannes-ban egy vörös ruhával, de nekünk ez a Dior darab sokkal jobban tetszik.
Forrás: Idén sokan kipórálták a vörös szőnyegen a naked dress-t, de nem kétség, hogy eddig Kendallnak sikerült ez a legjobban a Girls Of The Sun premierjén.
Forrás:

Lupita ebben a Dior Haute Couture álomban a Sorry Angel premierjére érkezett.
Forrás:

Mert egy Atelier Versace darabbal sosem lehet mellélőni.
Forrás: Amber vissztért, méghozzá nem is akárhogy. Ebben a csodás Valentinóban a Sorry Angel premierjén csíphettük el.
Forrás: Tartja a modnás: ha kétségeid támadnak, viselj vöröset, nos, nekünk nincs kétségünk, hogy a nyitó ünnepségen Julianne mindent vitt ezzel az estélyivel.

Cannes 2018: A legjobb szettek

Elérkeztünk az év legstílusosabb időszakához, múlt héten indult a 2018-as cannes-i filmfesztivál! Már most káprázatos ruhákkal telt meg a francia Riviéra vörös szőnyege, pedig még közel sincs itt a vége.