Galéria
Forrás:

Reméljük, hogy még nem unod a csillámokat, mert 2018 tavaszán újra minden szikrázni fog. Ám ezt a trendet már egy jóval felnőttesebb szemléletmód hívta életre, a túlzások helyett, a visszafogott csillogás jellemzi.


Forrás:

Azt már régóta tudjuk, hogy egy kialvatlan reggelen csodákra képes a belső szemzug kiemelése, ez a technika ugyanis kinyitja a tekintetet és üdébb megjelenést eredményez. De Yara ennél egy lépcsőfokkal tovább ment, és a semleges pezsgőszín helyett egy merész aranyat használt erre a területre.


Forrás:

Bár a zöld szemhéjpúder minden bizonnyal nem túl népszerű a nők körében, idén mégis érdemes vele próbálkozni. Ez a szín ugyanis meghatározó a 2018-as sminktrendekben, Jenna look-ja pedig a tökéletes példa arra, hogy néha érdemes kilépni a komfortzónából.


Forrás:

A rózsaszínnel óvatosan kell bánni, ha szemsminkről van szó (ha csak nem szeretnéd, hogy mindenki azt gondolja, kötőhártya gyulladásod van), ám a rose gold árnyalat könnyen a barátod lehet. Ez a fémes ragyogás minden szemszínhez passzol, ahogy napbarnított- és a porcelán bőrrel is tökéletesen működik.


Forrás:

Már biztos tudod, ebben az évben a 80-as évek uralja a trendeket, így nem csoda, hogy újra felütötte fejét a rettegett kék szemhéjpúder. De Kim most meggyőzött minket, hogy nem kell félnünk ettől a színtől, egy, az övéhez hasonló kobaltkék szemsmink csodás fest az éjszakában.


A tavasz 5 legnépszerűbb szemsminktrendje

Imádni fogod!