Több mint 20 év után napvilágra került: Freddie Mercury egy titkos üzenetet rejtett el utolsó videóklipjében halála előtt

Több mint 20 év után napvilágra került: Freddie Mercury egy titkos üzenetet rejtett el utolsó videóklipjében halála előtt
Forrás: Getty Images

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Ezt nem lehet kibírni sírás nélkül!

Talán nem nagyon létezik olyan ember ezen a világon, aki ne tudná, hogy ki is az a Freddie Mercury. Az énekes neve örökre bevésődött a zenetörténelembe, hiszen minden idők egyik legfantasztikusabb előadója volt.

A Queen együttessel való elképzelhetetlen sikereit soha nem fogjuk elfelejteni, annak ellenére, hogy élete vége milyen tragikusra fordult. Az énekesnél ugyanis 1987-ben diagnosztizálták az AIDS-et, épp ezért 1988 után már nem igazán mutatkozott a nyilvánosság előtt, 1991-ben pedig végül sajnos elhunyt a betegség következtében.

Úgy tűnik azonban, hogy Freddie mindenre gondolt, a Queen egyik oszlopos tagja például egy hihetetlenül megható részletet árult el az utolsó videóklipjükről. A These Are the Days of Our Lives című klipjének forgatása ugyanis igazán különleges volt, a banda gitárosa, Brian May szerint Freddie tudatosan készült arra, hogy a klipben elbúcsúzik a rajongóitól:

Freddie hosszú órákig ült a sminkben azért, hogy ne látszódjon a felvételeken az, hogy mennyire beteg, nem szerette volna, hogy az emberek úgy lássák. Tudta, hogy ez lesz az utolsó videóklipje, ezért el akart köszönni a rajongóitól, ezért a klip utolsó másodperceiben egyenesen a kamerába néz, és tisztán le lehet olvasni a szájáról, amint azt mondja, hogy 'Még mindig szeretlek titeket!' Ez volt az ő búcsúja!

- Brian May

Ha ezek után megnézed a videóklipet, akkor szinte biztos, hogy nem bírod ki sírás nélkül, azt pedig kijelenthetjük, hogy ezek után talán még jobban szeretjük Freddie Mercuryt!

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 4 kép

4 színész, aki énekesként kezdte a karrierjét, de már mindenki elfelejtette

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Stílus

8 klasszikus és időtlen nyári alapdarab, amiben már most elkezdhetsz gondolkodni

Ezek a nyári alapdarabok akár egymással, akár külön-külön is megállják a helyüket a megjelenésedben.

Kép
Életmód

A 10 legjobb vendégsztár a harmincéves Jóbarátokból

Egyik kedvenc sorozatunk, amit máig bármikor szívesen újranézünk. De a főhősökön kívül is voltak benne kiváló alakítások.

Kép
Életmód

Hollywood abortuszra kényszerítette a színésznőket! Avagy a múlt legdurvább botrányai a filmiparban!

Rengeteg titkot rejt a filmipar. Hollywood tele van szörnyű botrányokkal, és ez régen sem volt másképp, sőt! Mutatjuk a legdurvábbakat!

Kép
Életmód

Ezekre a foltokra figyelj: a leggyakrabban vitaminhiányra utalnak!

Megfelelő mennyiségű alvás, kiegyensúlyozott táplálkozás, rendszeres testmozgás, csak pár fontos tényező, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egészségesek legyünk és jól érezzük magunkat a bőrünkben. De mi történik akkor, hogy ha mégis gyengének érezzük magunkat, és a tükörbe nézve bőrproblémákkal szembesülünk?

Kép
Stílus

Hoppá! Angelina Jolie a vörös szőnyegen villantotta meg legújabb tetoválását egy szexi, kivágott ruhában! - Egyesek szerint Brad Pittnek akar vele üzenni

Angelina Jolie szexi, kivágott ruhája sem vonhatta el a figyelmet új, igencsak különleges helyre került tetoválásáról.