Több mint 20 év után napvilágra került: Freddie Mercury egy titkos üzenetet rejtett el utolsó videóklipjében halála előtt

Több mint 20 év után napvilágra került: Freddie Mercury egy titkos üzenetet rejtett el utolsó videóklipjében halála előtt
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Ezt nem lehet kibírni sírás nélkül!

Talán nem nagyon létezik olyan ember ezen a világon, aki ne tudná, hogy ki is az a Freddie Mercury. Az énekes neve örökre bevésődött a zenetörténelembe, hiszen minden idők egyik legfantasztikusabb előadója volt.

A Queen együttessel való elképzelhetetlen sikereit soha nem fogjuk elfelejteni, annak ellenére, hogy élete vége milyen tragikusra fordult. Az énekesnél ugyanis 1987-ben diagnosztizálták az AIDS-et, épp ezért 1988 után már nem igazán mutatkozott a nyilvánosság előtt, 1991-ben pedig végül sajnos elhunyt a betegség következtében.

Úgy tűnik azonban, hogy Freddie mindenre gondolt, a Queen egyik oszlopos tagja például egy hihetetlenül megható részletet árult el az utolsó videóklipjükről. A These Are the Days of Our Lives című klipjének forgatása ugyanis igazán különleges volt, a banda gitárosa, Brian May szerint Freddie tudatosan készült arra, hogy a klipben elbúcsúzik a rajongóitól:

Freddie hosszú órákig ült a sminkben azért, hogy ne látszódjon a felvételeken az, hogy mennyire beteg, nem szerette volna, hogy az emberek úgy lássák. Tudta, hogy ez lesz az utolsó videóklipje, ezért el akart köszönni a rajongóitól, ezért a klip utolsó másodperceiben egyenesen a kamerába néz, és tisztán le lehet olvasni a szájáról, amint azt mondja, hogy 'Még mindig szeretlek titeket!' Ez volt az ő búcsúja!

- Brian May

Ha ezek után megnézed a videóklipet, akkor szinte biztos, hogy nem bírod ki sírás nélkül, azt pedig kijelenthetjük, hogy ezek után talán még jobban szeretjük Freddie Mercuryt!

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 4 kép

4 színész, aki énekesként kezdte a karrierjét, de már mindenki elfelejtette

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!