Főszerkesztőnk, Ribánszky Ágota a májusi Instyle-ról

Főszerkesztőnk, Ribánszky Ágota a májusi Instyle-ról

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Íme egy kis ízelítő a májusi magazinnal kapcsolatban és az első INSTYLE PODCAST is!

Helló, tavasz, de jó, hogy itt vagy!

Biztos vagyok benne, te is épp annyira vártad már a jó időt, a langyos szellőt, a színeket, mint mi itt az InStyle szerkesztőségében. Az égiek velünk voltak, érezték, hogy nehezen viseljük már a téli szürkeséget, így a lap készítése közben gyakran megajándékoztak minket napsütéssel, madárcsicsergéssel. Például Rujder Vivien és Kovács Tamás fotózásán is gyönyörű fényben fürdött a Bajcsy-Zsilinszky út a Toldi mozi előtt – bár a képeken a színész páros egy balul elsült randit játszik el, azért eláruljuk, a fotózáson felhőtlen jókedv és hangos nevetés uralkodott. Vivien és Tamás őszintén, sallangok nélkül mesélt nekünk a színészi pálya kezdeti nehézségeiről, vágyaikról és kettejük árgus szemekkel figyelt kapcsolatáról is.

Kép

Schmidt Sárát biztosan jól ismeritek már az Egynyári kaland és az Ízig vérig című sorozatokból, de azt tudtátok róla, hogy valami egészen elképesztő testtudattal mozog a kamera előtt? Mi nem, és bizony még nagyon sok mindent nem sejtettünk az ifjú színésznőről, amit interjúnkban elárul – csak most, csak nekünk.

Kép

Magyar büszkeségeink mellett természetesen a külföldi sztárok sem hiányozhatnak a lapból. Elle Fanning például arról mesélt nekünk, miért jó kilógni a sorból, akár a szépségápolás terén is, Nicole Richie pedig részletesen, szépítés nélkül beszámol nekünk napjai hektikus alakulásáról, és arról, hogy bizony ő sem minden feladatot tud tökéletesen abszolválni.

Kép
Kép

Az új szezon trendjei hatalmas teret engednek a kreativitásnak: a sportos vonal kedvelői számára az a jó hírünk, hogy most aztán valóban változatos formában és párosításokkal viselheted kedvenc darabjaidat – májusi számunkban adunk is erre vonatkozóan néhány jó tippet.

Ó, és a kiegészítők... Cipők, táskák, ékszerek minden mennyiségben, variációban és árkategóriában, sok-sok hazai tervezővel megspékelve – hidd el, ezt az összeállítást imádni fogod!

Kép

Ha megvannak kedvenc darabjaid a lapból, le is csaphatsz rájuk kedvezményesen, hiszen májusban természetesen újra Joy-Napok, a kedvezményes kuponok pedig megtalálhatók nálunk is.

Boldog tavaszt, jó olvasást kívánunk, na és ne felejtsétek el meghallgatni az INSTYLE podcast 1. adását!

ITT HALLGASD MEG!

Videók

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

3 gyulladáscsökkentő étel, amit minden 40 év feletti nőnek ennie kellene: így kerülheted el a menopauzával járó hízást

Te is a menopauza kellemetlen tüneteivel küzdesz? Mutatjuk milyen gyulladáscsökkentő ételeket fogyassz, amikkel enyhítheted őket, ráadásul a súlygyarapodást is elkerülheted!

Kép
Életmód

A vitamininfúzió előnyei: Minden, amit tudni érdemes erről az új terápiáról

Szeretnéd fokozni az egészségedet és feltöltődni energiával? Akkor a vitamininfúzió lehet a megoldás számodra: íme minden, amit tudni érdemes róla!

Kép
Stílus

Utazz velünk a múltba: Nosztalgikus fotók a MET-gála történetéből

Május 6-án kerül megrendezésre a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeum adománygyűjtő estje, ismertebb nevén MET-gála, ami az év egyik legnívósabb és ruhák szempontjából minden bizonnyal az egyik leglátványosabb sztáreseménye.

Kép
Sztárok

„Az egész olyan, mint egy idióták parádéja” - 8 híresség, akit nem látnak szívesen a MET-gálán (és nem is szívesen mennének el)

A MET-gála nem minden hírességnek van benne a top 10-es programlistájában - sőt még a top 1000-ben sem.

Kép
Sztárok

Akit nem lehet felülmúlni! Blake Lively 10 legcsodásabb MET-gálás megjelenése

A hagyományos filmbemutatókhoz illő klasszikus eleganciával ellentétben a MET-gálát minden évben inkább a drámai, túlzó öltözékek teszik emlékezetessé. Ebben a játékban pedig Blake Lively évek óta verhetetlen!

Kép
Életmód

10 csodás európai úti cél, ha nem szereted a zsúfoltságot

Ezeken a helyeken legalább olyan jól érezheted magad, mint a slágercélpontokon, csak tömeg nélkül.