Fesztiválozz kedvezményesen a Multiponttal!

Fesztiválozz kedvezményesen a Multiponttal!

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Promóciók

Így csökkenthető a tandíj az egyetemen / főiskolán

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Hamarosan indul a fesztiválszezon, és ezzel kezdetét veszi az év egyik legjobb időszaka.


Ha te is számolod vissza a napokat az első nagy buliig, van egy jó hírünk: a MOL-kutakon most kedvezményesen vásárolhatsz napijegyet és bérletet a nyári zenei fesztiválokra a multipontjaid felhasználásával!


Az idei fesztiválszezon line-upja több mint ígéretes – nálunk koncertezik a nyáron az Arctic Monkeys, fellép a Queens of the Stone Age, Rita Ora és Parov Stelar is. A hazai előadók sem hiányozhatnak a programokból, így többek között a Quimby, a Tankcsapda vagy a Kiscsillag ikonikus számait énekelhetjük fesztiválmámorban. Hogy az élmény maximális legyen, a Multipont kedvezményes jegy- és bérletvásárlási lehetőséget kínál kártyatulajdonosainak. Multipontjaid beváltásával napijegyet akár 1000 forintért, bérletet pedig akár 20%-os kedvezménnyel vásárolhatsz a MOL-kutakon a Sziget, a Volt, a B.My.Lake és a Strand fesztiválokra. Ha maximális és pénztárcabarát fesztiválélményre vágysz, látogass el a www.multipont.hu/sziget oldalra, ahol a kedvezményes árlistát és az akcióban résztvevő MOL-kutak listáját is megtalálod.


Ha a jegyed már megvan, nincs más hátra, mint kiválasztani a tökéletes fesztivál outfitet. A kényelem mellett a legfontosabb szempont: légy laza és stílusos. Idén is elengedhetetlen kelléke lesz a szezonnak a farmershort, a napszemüveg, a színes karkötők és egy menő hátizsák. A szezonnyitó Volt Fesztiválig inspirálódj a 2014-es fesztiváldivatról itt.


Kép


Ha még nem vagy tagja a több mint ötszázezer kártyatulajdonost számláló Multipont Programnak, ideje kártyát igényelni, hogy részesülhess a hűségprogram által nyújtott számos lehetőségben. Multipont kártyával a MOL, CBA, Baumax, Extreme Digital, Dockyard, Lego Store partnereknél gyűjthetsz pontokat vásárlásaid során, amelyet 1 pont 1 forint értékben válthatsz be a pontbeváltó partnereknél, a fentiek mellett többek között a Ludwig Múzeumban, a jegy.hu oldalán és a Katona József Színházban is.


Az online igényelt kártyát a Multipont kipostázza, de ha ennél gyorsabban szeretnél a kártyához jutni, akkor:


1. keresd a hozzád legközelebb eső kártyakibocsátó Multipont partnert,
2. kérd kártyádat, írasd fel a vásárlásod után járó multipontokat, (most a MOL-kutakon 2 db bármely Bruschette Maretti termék vásárlása esetén egyből kapsz ajándékba 50 pontot, amit fel is használhatsz a kedvezményes fesztiválbérlet vásárlásához)
3. regisztráld be a kártyát online, és máris mehetsz a MOL-kútra, hogy a pontok felhasználásával megvehesd a fesztiváljegyedet akár 1000 FT, a bérletedet pedig akár 20% kedvezménnyel.


A részletekért látogass el a www.multipont.hu/sziget oldalra.


Fotók: Csudai Sándor, Mohai Balázs

Videók

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Promóciók

Így csökkenthető a tandíj az egyetemen / főiskolán

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Sztárok

Leonardo DiCapriónak is vannak kedvenc filmjei, nem is akármilyenek!

Az Oscar-díjas színésznek érdemes lehet adni a szavára.

Kép
Életmód

Már most hasít Horvátország turizmusa - Sikeres kezdés és fenntartható jövőkép

Horvátország turizmusa a tervezett 2024-es fejlesztések és az eddigi eredmények alapján ígéretes kezdést mutat. Az első négy hónapban jelentős növekedést ért el az érkezések, vendégéjszakák és a szállodai éjszakák terén.

Kép
Sztárok

Molnár-Szilágyi Szilvi: "A férjemmel sokszor szoktunk gondolkozni azon, hogy csinálnánk másképp, ha feljön az esküvő-téma"

Molnár Szilágyi Szilvivel készítettünk interjút, aki elárulta, hogy az egy-két fennakadás ellenére is, milyen csodálatos volt az esküvőjük Caramellel!

Kép
Sztárok

8 hollywoodi sztár, aki csak 40 felett coming outolt

Egy ember szexuális irányultsága vagy nemi identitása nem lehet szégyellnivaló.

Kép
Életmód

Vonzd be a szerencsét otthonodba! 18 szerencsehozó növény, ami boldogságot és nem kevés mázlit hoz mindennapjaidba!

Szeretnéd bevonzani a boldogságot otthonodba? Akkor varázsold be a szerencsét a házadba a szerencsehozó növények segítségével! Ezek a növények nemcsak szépek és a lakás ékei, de szerencsét és boldogságot is hoznak az életedbe. Megmutatjuk, melyek ezek a különleges növények.