Őrületségnek tűnik, de működik! Ezért érdemes az alapozót használat előtt a vízbe csepegtetni

Őrületségnek tűnik, de működik! Ezért érdemes az alapozót használat előtt a vízbe csepegtetni
Forrás: Shiny Diamond/Pexels
Facebook
Twitter
Pinterest

Ebben a nagy melegben még inkább megpróbálunk mindent megtenni azért, hogy sminkünk az ajtón kilépve se olvadjon le rólunk. Így mindig öröm olyan, aranyat érő titkokba belefutni, mint amilyen ez az alapozós trükk is.

Szinte hihetetlen, de igaz, hogy ha felvitel előtt egy pohár vízbe néhány csepp alapozót teszel, akkor az így elkészített sminked tartós lesz és nyomot se hagy majd. Na de ne szaladjunk ennyire előre, mondjuk is a részleteket!

Mivel sokan még nyáron se szívesen mondanak le az sminkelésről, így érdemes nyitott szemmel járni a tippek között, hiszen mindig találni olyan tuti melegbiztos recepteket, amiknek köszönhetően nem kell még a legforróbb napokon se lemondanod jól bevált alapozódról. Nem olyan rég a TikTokon indult hódító útjára ez a szuperegyszerű, három lépésből álló trükk, amit te is könnyen kipróbálhatsz ha van egy pár perced a kísérletezésre.

Következzen tehát lépésről lépésre a folyamat...

1. Csepegtess a vízbe annyi alapozót, amennyit általában egy használat során felviszel. Ne lepődj meg, ha a cseppek leülepednek a pohár aljára.

2. Az alapozót egy ecset segítségével keverd el a vízben. Ahogy az a videóban és majd a gyakorlatban is feltűnik majd, az alapozó részecskéi még mindig láthatók, de ne aggódj! Ez teljesen normális.

3. Végül egy ecset segítségével szedd fel az alapozó részecskéit a pohárból és oszlasd el egyenletesen az arcodon. A tökéletes végeredmény érdekében használhatsz sminkszivacsot is.

Tetszik? Akkor mindenképpen megér egy próbát ez a hűsítő trükk, ha egy könnyű és megbízható szépségrituáléra vágysz ebben a nagy nyári melegben.

És ezt láttad már?

Galéria / 4 kép

4 francia pedikűr, ami 2022 nyarán hódít a TikTokon

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Szépség

Híres magyar nők, akik nem titkolják, hogy plasztikáztattak

Míg régen a végtelenségig tagadták a nők a plasztikai beavatkozásaikat, addig napjainkban ez már egyáltalán nincs így.

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!