Emma Thompson új filmje kedvéért nem semmire vállalkozott 62 évesen

Emma Thompson új filmje kedvéért nem semmire vállalkozott 62 évesen
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

A színésznőnek a hatodik ikszen túl sincs min szégyenkeznie.

Megannyi színésznő fedte már fel bájait egy-egy szerep kedvéért, ám amíg pályakezdőként, vagy a második, esetleg a harmadik iksz környékén még teljesen belefér pőrén mutatkozni a filmvásznon, addig egy bizonyos kor után ez a kezdeti bátorság és lendület könnyen alábbhagyhat. Pedig ahogy azt a számos példa bizonyította már, az álomgyár kortalan szépségeinek sincs mi miatt aggódni egy percig sem.

Olvasd el ezt is!

Emma Thompson legújabb filmje, a Good Luck to You, Leo Grande tegnap debütált a Sundance Filmfesztiválon. Az ausztrál Sophie Hyde rendezésében készült alkotás egy nyugdíjas özvegyről szól, aki kissé unalmas házassága után úgy gondolja, hogy ideje megtalálni az életben az izgalmat és a romantikát. Éppen ezért felvesz egy jóképű selyemfiút abban a reményben, hogy életében először végre megtapasztalhassa az orgazmus érzését.

A film kapcsán készült interjú során a 62 éves színésznő őszintén mesélt arról, hogy mennyire nehéz volt ennyi idősen ismét meztelennek lenni egy film kedvéért.

Egyedül áll a tükör előtt, és ledobja a köntösét

- árulta el az intim jelenetről a színésznő.

Nem gondoltam volna azelőtt, hogy ezt az én koromban megteszem majd. És természetesen épp ezért nagy kihívást jelentett mindez, hiszen nem szoktunk hozzá ahhoz, hogy ilyen őszinte valójában lássuk viszont egy 62 éves testet a filmvásznon.

- folytatta.
Kép
forrás: Cornerstone Films

Mi mindenestre nagyon vagány húzásnak tartjuk, hogy megtette, és végre egyre több alkotás foglalkozik azzal, hogy nem csak a 20 éveseké a világ. A brit vígjáték-dráma hazai premierjéről egyébként egyelőre nem sokat tudni, így csak remélhetjük, hogy az itthoni forgalmazók is látnak benne annyi fantáziát, hogy lecsapjanak rá!


És ezt láttad már?

Galéria / 7 kép

Híres emberek, akik a hatodik x felett is tündökölnek

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

7 híres vonzó ember, aki valamiért még mindig szingli: a rajongók tudják az okát

Külső szemlélőként úgy tűnik, hogy a hírességeknek mindenük megvan – pénz, autó, gyönyörű otthon.

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek pénz hullik az ölébe a közeljövőben

Úgy tűnik, melléjük áll a szerencse.

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves