A rajongókat megosztotta Elizabeth Debicki alakítása A korona egyik vitatott epizódjában - szerinted jogosan?

A rajongókat megosztotta Elizabeth Debicki alakítása A korona egyik vitatott epizódjában - szerinted jogosan?
Forrás: Netflix
Facebook
Twitter
Pinterest

Elizabeth Debicki játéka ettől függetlenül több mint különleges.

November 9-én került fel a Netflix streamingplatformjára A korona 5. évada, amelyben már Elizabeth Debicki láthatjuk Diana hercegné szerepében, és bár szemmel láthatóan fürdik a lehetőségben, a rajongók között még így is vegyes érzéseket váltott ki a játéka.

A 32 éves ausztrál színésznő meg kell hagyni, hogy egészen elképesztő alakítást nyújt a széria legújabb részeiben. A hercegné életrajzi könyvét jegyző Andrew Morton egyenesen azt mondta a játékáról, hogy „olyan volt, mintha egy szellemet látnánk”. Ám azért vannak olyan pillanatok, amikor Elizabeth Debicki előadásmódja kissé eltér attól, amit a Dianáról készült egykori felvételeken láthattunk.

Az 1995-ös Martin Bashir által készített Panoráma-interjú pont azért vált világhírűvé, mert Diana hercegné először beszélt őszintén, tabuk nélkül a benne dolgozó az érzésekről, a mentális egészségéről, a Károllyal megromlott házasságáról és a bulimiájáról. A beszélgetés természetesen A korona 5. évadában is helyet kapott, a rajongók figyelmét pedig nem kerülhette el az, hogy míg a néhai walesi hercegné mosolya inkább melankolikus volt a beszélgetés során, addig Debicki játékában enyhe szarkazmus érzékelhető. A különbségről pedig még egy TikTok-összehasonlító videó is született.

A színésznő egy interjúban elárulta, hogy szeretett volna még közelebb kerülni az általa játszott karakterhez, és bár megérti, hogy sokaknak még így is szemet szúrt mindez, de nagyon reméli, hogy ettől függetlenül elégedettek a játékával.

Az interjú egy olyan ember személyes történetét rejti, aki egy hihetetlenül kiszolgáltatott helyzetbe került. Bizonyos fokig minden szempontból behálózva érzi magát, ám valahogy egyszerre is szüksége van erre, és el is szeretne menekülni előle. Azt hiszem, engem, mint színészt, az érdekelt, hogy ezt a kettősséget az előadásmódon keresztül átadhassam a nézőknek

- mesélte egy interjúban a színésznő.

Ha még többet hallanál a királyi családról, akkor ajánljuk Teadélután podcastunk harmadik adását, amelyben II. Erzsébet királynő életmódtippjeiről és meglepő szokásairól beszélgettünk!


És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

A koronán túl: Íme a 6 legjobb kosztümös sorozat, ami királyi családokról szól

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Életmód

11 eset, amikor a Jóbarátok szörnyen kezelt iszonyúan kényes témákat

A sorozat írói gyakran űztek gúnyt olyan dolgokból, amikből nagyon nem kellett volna. Emlékszel ezekre?

Kép
Sztárok

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Kép
Szépség

Híres magyar nők, akik nem titkolják, hogy plasztikáztattak

Míg régen a végtelenségig tagadták a nők a plasztikai beavatkozásaikat, addig napjainkban ez már egyáltalán nincs így.

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.