Egy laza kis főzés? - Házi chips répából

2014. február 21.
Szerző: admin

Azoknak, akik nemcsak főzni meg enni szeretnek, de élvezik azt a minőségi időt, ami ezzel a tevékenységgel együtt jár, és tudják, minden elkészített étel/ital/desszert olyan finom lesz, amennyire szeretjük azt, akinek készítjük. Rózsa Szonja rovata.


Hozzávalók


  • 2 nagyobb sárgarépa, só, bors, olívaolaj

Elkészítés


Fotó: Zimmermann Zsolt


  1. A sütőt melegítsd elő 200 fokra.
  2. Pucold meg a répákat, vágd őket félbe, majd szeleteld fel kb. 3 mm vékony darabokra.
  3. Helyezd el egy sütőpapírral kibélelt tepsibe, picit sózd, borsozd, majd löttyints rá egész kevés olívaolajat (kiskanállal is csinálhatod, a lényeg hogy nagyon kevés kell).
  4. Kb. 10-15 perc alatt szép ropogósra sül. Sütés közben figyeld, mikor lesz kész, nehogy megégjen. Jó étvágyat!