Hozzávalók
2 Santander Grand Cru Nespresso kapszula, 1 teáskanál praliné- vagy mogyorószirup, 200 ml tej, 4 cl praliné szirup, 1 teáskanál mogyorótörmelék
Elkészítés
- Mielőtt nekiállsz a finomság elkészítésének, tegyél egy lattés poharat a hűtőbe.
- Először önts 2 teáskanál praliné-vagy mogyorókrémet a lehűtött pohárba, aztán keverj össze 160 ml tejet 2 cl praliné-vagy mogyorósziruppal!
- Ezt a keveréket töltsd a pohárba.
- Most szükséged lesz egy shakere. Ebbe öntsd a 2 lefőzött Santander espresso-t, rázd össze 3 jégkockával, hogy lehűtse a kávét és öntsd a pohárba.
- Ezután habosítsd fel a 2 cl praliné-vagy mogyorósziruppal elkevert 40 ml tejet (hideg tejhabot készíts).
- Öntsd a tejhabot a pohárba és díszítsd kávédat mogyoró törmelékkel.