Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Diane Lane és Christopher Lambert közös lánya

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Diane Lane és Christopher Lambert közös lánya
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Nem is kérdés, hogy Eleanor örökölte édesanyja, Diana Lane különleges szépségét.

Diane Lane mindössze 19 éves volt, amikor 1984-ben a Francis Ford Coppola által rendezett Gengszterek klubja címe film párizsi promó állomásán megismerkedett az éppen a francia fővárosban forgató, nála 8 évvel idősebb Christopher Lamberttel. A színészt ugyanis felkérték, hogy Richard Gere helyett ugorjon be egy showba és adja elő Diane partnereként az éppen premier előtt álló film egyik jelenetét. A műsorszám után egy rövidke románc is kerekedett a dologból és talán maguk se gondolták volna, hogy egy szép napon ismét összehozza őket az élet.

Két évvel később egy közös munka kapcsán Rómában találkoztak újra, ugyanis mindketten szerepet kaptak a Priceless Beauty című filmben, ami bár nem ért el túlontúl hangos sikereket, de arra tökéletesen megfelelt, hogy összehozza őket. Christopher két hétig győzködte Diane Lane-t egy második esélyért, érvei pedig olyannyira jónak bizonyultak, hogy 1988 októberében az új-mexikói Santa Fében egybekeltek.

Kép
forrás: Getty Images

Egyetlen közös gyermekük, Eleanor 5 évvel később, 1993. szeptember 5-én született. Sajnos lányuk érkezése se tudta megmenteni a sztárpár házasságát, így mindössze pár hónappal a szülői örömök után, 1994 márciusában végleg elváltak útjaik, de ettől függetlenül szerelmük egyetlen gyümölcsét a legnagyobb egyetértésben nevelték tovább. Eleanor Jasmine Lambert ma már 29 éves és nagyon úgy tűnik, hogy ő is szülei szakmájában találta meg álmai hivatását.

Kattints tovább és nézd meg Diane Lane és Christopher Lambert gyönyörű lányát, Eleanort!

Galéria / 9 kép

Akkor és most: Így néz ki Diane Lane és Christopher Lambert 29 éves lánya

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!