Demi Lovato először jelent meg nyilvánosan új párjával - A rajongók nincsenek elragadtatva

Demi Lovato először jelent meg nyilvánosan új párjával - A rajongók nincsenek elragadtatva
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Végre megmutatta, ki a titokzatos szerelme!

Egy biztos: Demi Lovato élete egyáltalán nem unalmas, és folyamatosan szolgál valami hírrel vagy botránnyal, amivel felborzolhatja a kedélyeket (emlékszel még azokra az időkre, amikor egy aranyos kislány volt a Disney csatornán?), legyen szó drogtúladagolásról, elvonóról, drasztikus stílusváltásról, botrányos kapcsolatairól vagy éppen a nemi identitásáról.

Nemrég például visszavonta azt a kijelentését, miszerint nem-bináris, és innentől kezdve genderfluidként definiálja magát, mert már nem tud azonosulni a nem-bináris megközelítéssel, így engedélyezi, hogy ezentúl nőként hivatkozzanak rá.

Persze az, hogy valójában, mi zajlik Demiben, és a folyamatos változások és bejelentések vajon mit jeleznek, azt nem tudni, ám mi nagyon reméljük, hogy most már tényleg rátalált önmagára, és azt a vidám és kiegyensúlyozott Demit láthatjuk ezentúl, akit régen megszerettünk.

Az viszont biztos, hogy Demi újra szerelmes (ráadásul egy férfiba), akit a minap mutatott meg először a nyilvánosság előtt, mi pedig természetesen azonnal elhoztuk neked a képeket az új pasiról:

A képeken a pár épp a Lavo nevű New York-i étterembe tart, és láthatóan Demi majd kicsattan a boldogságtól. A férfi neve egyébként Jordan Lutes, 23 éves és egy kanadai zenész, Demivel pedig egy közös munka alatt találkoztak, ugyanis Jordan közreműködött Demi legújabb albumánál (Holy Fvck).

És bár Demi azt nyilatkozta nem olyan rég, hogy egy nagyon egészséges és nyugodt párkapcsolatban él, a rajongók egyértelműen aggódnak érte, amit az Instán fejtenek ki kommentek formájában:

„Biztos, hogy ez jó ötlet volt? Ez a srác csak 23 éves, ráadásul nem tűnik megbízhatónak...”

„Miért kell megint beleugrani egy kapcsolatba, ráadásul egy 7 évvel fiatalabb gyerekkel... Ennek megint rossz vége lesz!”

„Hű, pont úgy néz ki a srác, mint aki tiszta és nem bulizós... Demi, nem fogsz soha megváltozni...”

Mi azért ennek ellenére nagyon sok boldogságot kívánunk a párnak, hiszen a külső alapján nem szabad ítélkezni, és reméljük, hogy Demi most már tényleg megtalálta a boldogságot!

Olvasnál még a témában? AKkor katt a galériára!

Galéria / 8 kép

10 elfeledett énekesnő a 2000-es évekből, aki meghatározta a tinikorunkat

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok