Városnézés

Kép
Életmód

7 mesés, mégis pénztárcakímélő európai úti cél, amit kár lenne idén kihagyni

Tervezgeted már az idei nyári kikapcsolódást? Esetleg olyan helyet keresel, ahova tavasszal is ellátogathatsz a családdal? Fontos szempont az, hogy az adott kirándulás pénztárcabarát legyen? Ne böngéssz tovább, összeállításunkból kiderül, melyek a legmegfizethetőbb úti célok Európán belül!

Kép
Életmód

Fővárosunk rejtett titkai: 10 különleges történet a 149. születésnapját ünneplő Budapestről

„Budapest, Budapest, te csodás” - énekelte meg egykoron Rátonyi Róbert és abban mindannyian egyetértünk, hogy fővárosunk megannyi csodás szegletet rejt.

Kép
Stílus

Utazz stílusosan! 7 alapdarab, ami a stylist szerint kihagyhatatlan, ha egy hétvégi utazásra csomagolsz

A hideg idő beköszöntével sem kell lemondanod a hétvégi utazásokról.

Kép
Életmód

Top 10: Ezek idén nyáron a legnépszerűbb úticélok

Te már lefoglaltad a nyaralásod, vagy az a last minute típus vagy? Még nem vagy lemaradva semmiről, íme a legnépszerűbb európai úticélok 2016-ban!

Kép
Életmód

9 dolog, amit mindig tegyél meg, ha elutazol valahová

Az utazás az egyik legizgalmasabb dolog, ami velünk történhet. Idegen tájak, izgalmas kultúrák, sok-sok látnivaló és kóstolni való vár ránk a föld minden szegletén, vagy pár várossal arrébb! Szóval, téged merre visz a lábad legközelebb?

Kép
Életmód

10 ok, amiért a külföldiek is imádják Budapestet

Budapest egy igazán különleges város, amiért egyenesen rajonganak a külföldiek. Szép épületek, jó bulik, kedves emberek, kreatív atmoszféra? Nézd meg, mit szeretnek bennünk mások!

Kép
Életmód

Budapest az 5. a huszonévesek bakancslistáján

Egy amerikai magazin szerint Budapest is egyike annak a 20 csodás európai városnak, amit mindenkinek meg kell látogatnia még a húszas évei alatt. Nézd meg, mit írnak rólunk!