Keressük 2023 legstílusosabb és legtudatosabb kutya-gazdi párosait!
Jelentkezz

Válltáska

Kép
Promóciók

Övtáska vagy kézitáska – hogyan kombinálhatóak a női outfitekkel?

A legtöbb nő kétségkívül a válltáskákat részesíti leginkább előnyben, azonban a nyári melegben ezek nem feltétlen a legpraktikusabb darabok.

Kép
Vegyélhazait

„Az ananásztextil jól passzolt a táskáimhoz és új utakat nyitott meg” – Siető Linda tervező

Ismerjétek meg Siető Linda táskatervezőt, aki számára a természetes növényi alapú textil, a Piñatex ® új, izgalmas utakat nyitott meg a tervezésben.

Kép
Stílus

Tűnj ki a tömegből! 5 egyedi táska az őszi szezonra

Az őszi szezon egyik legfontosabb kiegészítője egy remekbe szabott, igényes táska kell, hogy legyen. Íme öt darab, ami közül nem tudunk választani!:)

Kép
Shopping

Találd meg a hozzád illő táskát!

Ugye te is minden szezonban megőrülsz az új táskákért? Az üzleteket járva aztán a végén a rengeteg fazon, méret és szín teljesen maga alá gyűr. A tökéletes táska kiválasztása nem egyszerű feladat: passzoljon a stílusodhoz, legyen praktikus és lehetőleg ne kelljen bankot robbantanod. Segítünk megkönnyíteni a vásárlást: összegyűjtöttük neked a legtrendibb darabokat clutch-tól a bevásárlótáskáig.

Kép
Stílus

5 örök darab, amire érdemes gyűjtened

Az ikonikus dizájnerdarabok nem véletlenül állják ki az idők próbáját: a klasszikus szabásvonal és a nemes anyagok soha nem mennek ki a divatból. Medgyasszay Dóra ajánlja.