T-shirt message

Kép
Shopping

Kedvezményes JOY Kuponok az InStyle-ban - íme a mi tippjeink!

November 7-8-9-én újra kitör a JOY vásárlási láz! A JOY Napok alkalmából már 170 kuponnal vásárolhattok 20-65 % kedvezménnyel. A legjobb hír, hogy a kuponfüzetet nemcsak a novemberi JOY-ban, hanem a novemberi InStyle magazinban is megtaláljátok (már kapható). Most következzenek vezető szerkesztőnk, Visnyei Kata tippjei!

Kép
Shopping

D. Tóth Kriszta provokatív pólóban szelfizett

Hazai közéleti személyiségek, többek között D. Tóth Kriszta is KOBY pólót választott. Jó hír, hogy a provokatív tervező többi dizájnterméke is elérhető online.

Kép
Stílus

InStyle a mellrák ellen: Üzenj a pólóddal!

Stílus neked az egészségért: Az InStyle magazin szerkesztősége idén először pólókat tervezett neked, hogy sztárjaival együtt felhívja a figyelmet a mellrák elleni küzdelem fontosságára. Az InStyle jótékonysági kampányához neves színésznők - Pálmai Anna, Tenki Réka, Pálos Hanna, Borbély Alexandra és Törőcsik Franciska - csatlakoztak. A fotókat Emmer László készítette.

Kép
Stílus

Stílustippek: Dorci ruhatára #4

Stílustippek az InStyle-tól: stylistunk, Molnár Dorci mutatja meg nektek egy-egy outfitjét.

Kép
Shopping

A hét pólója: Red Hot Chili Puppies

Szerkesztőnk, Visnyei Kata kedvence az asos.com-ról ez a "Red Hot Chili Puppies" feliratú póló. Az eredeti ára 59 euró, de jelenleg 36 euróért rendelhető, ráadásul a szállítás ingyenes.