Sztárok gyerekkori képei

Kép
Sztárok

Felismered őket? Hírességek első vörös szőnyeges pillanatai - FOTÓK

Hollywood igazi nagyágyúinak régebb óta van bejárásuk a vörös szőnyeges eseményekre, mint gondolnánk. Bizony, a következő 17 sztár nem most kezdte a pózolást, köztük van címlapsztárunk is, Drew Barrymore, aki 30 éve tündököl a reflektorfényben!

Kép
Sztárok

Felismered a legnagyobb hírességeket? - Sztárok gyerekkori képei

Mindannyiunk családi albumában akadnak olyan képek, amiken alig ismerjük fel magunkat. A hírességek néha poénból kitesznek ilyen képeket saját platformjainkra, hogy mi is lássuk, miből lett a cserebogár. Te felismered őket?

Kép
Sztárok

Beyoncé, Taylor Swift, Blake Lively - 15 sztár tablóképeken

Az olyan sztárok, mint Beyoncé vagy Taylor Swift is hétköznapi emberként kezdték: iskolába jártak, leérettségiztek. Mi viszot arra is kíváncsiak voltunk, milyen kisses-nagyobb divatbűnöket követtek el tinédzser éveikben, így némi kutakodás után megdöbbentő fotókra bukkantunk!

Kép
Sztárok

Tündéri baba volt Palvin Barbi - Fotó

Miből lesz a cserebogár? Palvin Barbi már kisgyerekként is elbűvölő volt, és már akkor látszott rajta, milyen szép nővé fog cseperedni.

Kép
Sztárok

Sztárok, akik gyerekszínészként kezdték - Emlékszel?

Vannak híres színészek, akikről köztudott, hogy gyerek színészként kezdték a karrierjüket, de vannak olyanok, akikről talán meg is feledkeztünk! Pedig fiatalon, gyerekként is ott tündököltek a mozivásznon és a tévében! Így most már emlékszel rájuk, ugye?

Kép
Sztárok

Brad Pitt, Johnny Depp, Angelina Jolie és Lena Dunham fiatalon - FOTÓK

Szenzációs fotókra bukkantunk: az AnOther Magazine összegyűjtötte néhány közismert sztár fiatalkori portréját. Köztük van például Brad Pitt, Johnny Depp, Angelina Jolie és Lena Dunham portréja is. Nem is szaporítjuk a szót, jöjjenek az elképesztően vicces képek!