Szexvideó

Kép
Sztárok

Megérkezett az első fotó: Íme Lily James Pamela Andersonként

Lily James feltett mindent egy lapra, és Pamela Andersonként tér vissza a filmvászonra. Felkavaró az átváltozása.

Kép
Sztárok

Lily James bevállalta: Pamela Anderson bőrébe bújik

A 31 éves angol színésznő mindenre képes azért, hogy végre levetkőzze magáról Hamupipőkét.

Kép
Sztárok

Meztelen képekkel hackelték meg az énekesnő Instagramját

Az egykori Pussycat Dolls tag, Nicole Scherzinger meglehetősen furcsa reggelre ébredhetett tegnap: hajnalban meztelen képeket posztoltak Instagram oldalára.

Kép
Sztárok

Cameron Diaz kis feketében mókázott

Aktuális címlapsztunk, Cameron Diaz új filmjét, a Szexvideót népszerűsíti ezekben a hetekben. Járt már emiatt Jimmy Fallon show-jában is, ezúttal pedig Mexikóba látogatott el a másik főszereplő, Jason Segel társaságában.

Kép
Életmód

Csütörtöktől a mozikban Cameron Diaz Szexvideója!

A Rossz tanár volt Cameron Diaz (aktuális címlapsztárunk) és Jason Segel első közös vígjátéka. A nagysikerű és bevállalós vígjáték rendezője, valamint főszereplői most még többet mernek – és még viccesebbek. Mi már nagyon várjuk a Szexvideót!

Kép
Sztárok

Cameron Diaz elképesztően vicces volt a Jimmy Fallon show-ban - VIDEÓ

Cameron Diaz új filmjét, a Szexvideót promotálja mindenütt: vörös szőnyegen innen és túl is. Most Jimmy Fallon nagyon vicces műsorában, a The Tonight Show-ban adott interjút és egy kis mókára is kapható volt.

Kép
Szépség

Stílusnapló: Cameron Diaz átváltozásai

Július-agusztusi címlapsztárunk, Cameron Diaz nagy átalakulásokra képes, és nem csak a filmvásznon. A 41 éves színésznő frizurája szinte évente megújul és fodrászával természetesen mindig a legjobbat igyekeznek kihozni Cameron adottságaiból. Íme most egy összeállítás 14 év legkülönlegesebb átalakulásairól.

Kép
Sztárok

Cameron Diaz a tökéletes pöttyös overálban

Cameron Diaz nem tud hibázni, ha vörös szőnyegről van szó: tökéletes stílusérzékkel választja ki személyi stylistjával a legmegfelelőbb ruhát.